Hallstahammar 2020-12-14

 

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE – digital form

 

Som betalande medlem i Hallstahammars SK Fk inbjudes/kallas Du till årsmöte tisdagen den 12 janauari 2021 kl 18,30 !

Med anledning av att vi alla lider av inskränkt handlings- och rörelsefrihet på grund av COVID19 kommer årsmötet denna gång att hållas digitalt! Du kan alltså sitta hemma vid datorn och följa förhandlingarna, under förutsättning att Du har programmet Microsoft Teams installerat på Din dator. Med denna programvara kan Du också göra din stämma/röst hörd, och dessutom synas på allas skärmar om du också har kamera installerad.

Som Ni alla förstår är detta en extra ordinär händelse, men nödvändig för att få föreningen att komma igång administrativt med ett nytt verksamhetsår. Dessutom måste vi kunna leverera in alla dokument i tid vad gäller verksamheten 2020 och planerad verksamhet för 2021 till bl.a. Kultur & Fritid Hallstahammars kommun och Västmanlands Fotbollsförbund.

Du som är intresserad av att delta i detta unika årsmöte, ber vi om Din anmälan 2021 via email till ordföranden Jan Holmström med e-postadress styrelse@hsk-fotboll.nu så snart som möjligt. Efter Er anmälan kommer Ni alla att via email få alla årsmöteshandlingar översända till Er. 

Därefter, men före årsmötet kommer Ni att få ett ett nytt email från Janne som innehåller en länk att klicka på för att kopplas upp till Microsoft Teams.  Vi ber Er att vara uppmärksamma och att inte prata i munnen på varandra.  Alla anmälda/närvarande kommer att ropas upp och antecknas i röstlängden. 

Om Du begär ordet under någon punkt i dagordningen, klicka på handen överst i bilden framför Dig, så får Du ordet när ordföranden säger till.

OBS! När HSK’s årsmöte är avslutat, c:a 19.45 går vi vidare med årsmöte för Hallsta FK Ungdom. Med samma förslag till föredragningslista som HSK och likartade handlingar.  Alltså samma procedurer en gång till.

Tyvärr kan vi inte servera kaffe med dopp digitalt, men vi hoppas att Du kan ordna detta för Din egen del. 

Eventuella frågor om detta arrangemang besvaras av Lars Wossmar  tfn 070-3216 218 eller epost lars@wossmar.se

På detta sätt tar vi alla vårt ansvar, vi håller avstånd, vi håller ut och vi håller klubbens fana högt!

Välkommen !

Styrelsen för båda föreningarna