Gustavsbergs IF Fotboll P02

Gustavsbergs IF Fotboll 01 och 02

Gustavsbergs IF Fotboll spelar på anrika Farstaborg. En av de få anläggningar som fortfarande har naturgräs. Laget är ett breddlag där 01 och 02 tränar och spelar tillsammans. Seriespel sker i S:t Eriks-Cupens 01 och 02 serie.

Match kalender P02

Match kalender P01

Kontaktinformation

Kontaktperson
Fredrik Lidman
Epost

#gif_fotboll_p02

GIF på Facebook

Är du sugen på att börja?

Nyckelbrickan till G2-hallen är borta!
Nyckelbrickan till G2 saknas! Kan de ledare som brukar vara på G2 känna efter en extra gång i sina fickor efter nyckelbrickan. Tänk på att det är viktigt att den alltid hängs tillbaka på sin plats på Farstaborg direkt efter träningen. I kväll var det ett lag på 20 spelare som inte kom in i hallen och fick åka hem i stället.
Nyhet
Julklappskvällar på Stadium i Sickla 8-10 december!
Nyhet
Vinterpaket från Stadium
Stadium har tagit fram ett vinterpaket för GIF Fotboll – se bifogad fil. Denna jacka lagerhålls av Stadium och beräknas komma in nu i slutet av november. För att vi ska få paketpriset måste vi nå upp till minst 5 paket. Detta gäller ej lagvis utan totalt. Jag håller dialog med Andreas på Stadium så att de i möjligaste mån samlar upp ordrarna så att paketprisupplägget håller hela vägen. Optimalt är naturligtvis om lagen själva når upp till minst 5 paket.
Nyhet
Black weekend på Stadium i Sickla
Toppenerbjudande från Stadium till våra medlemmar!
Nyhet
Höstlovscamp på Ösby bollplan!
Anmäl dig på svfa.se till vår höstlovscamp som vi arrangerar tillsammans med Svenska Fotbollsakademin. Du hittar vår camp under rubriken spelare/camper
Nyhet

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från: