cover

Gustavsbergs IF Fotboll P02

Gustavsbergs IF Fotboll 01 och 02

Placera dinLägg till en widget här bred yta

Gustavsbergs IF Fotboll spelar på anrika Farstaborg. En av de få anläggningar som fortfarande har naturgräs. Laget är ett breddlag där 01 och 02 tränar och spelar tillsammans. Seriespel sker i S:t Eriks-Cupens 01 och 02 serie.

Match kalender P02

Match kalender P01

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lena Lundholm
Epost
Mobil
073-340 00 41
Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

#gif_fotboll_p02

GIF på Facebook

Är du sugen på att börja?

Snart börjar årets Fotbollslek!
Nu har inbjudningarna till årets fotbollslek skickats ut. Vi ser fram emot att hälsa alla flickor och pojkar födda 2012 välkomna till Gustavsbergs IF Fotboll. Mer information finns på lagsidorna för respektive Fotbollslek. Flickor: www.sportnik.com/group/46919 Pojkar: www.sportnik.com/group/46918
Nyhet
Kom och testa säsongens GIF-kläder på Farstaborg
Söndag 18 februari anordnar föreningen tillsammans med Stadium och Adidas en utprovardag på Farstaborg. Vid detta tillfälle finns möjlighet för lagledare och spelare att prova ut storlekar inför stundande säsong.
Nyhet
Dags att anmäla sig till C-diplom
I samarbete med Stockholms Fotbollförbund och SISU arrangerar Värmdözonen utbildningar för dig som är tränare/ledare i Gustavsberg IF FK
Nyhet
Inbjudan till inspirationskväll från Värmdö kommun
Till alla barn och ungdomsledare i kommunen.
Nyhet
Nyckelbrickan till G2-hallen är borta!
Nyckelbrickan till G2 saknas! Kan de ledare som brukar vara på G2 känna efter en extra gång i sina fickor efter nyckelbrickan. Tänk på att det är viktigt att den alltid hängs tillbaka på sin plats på Farstaborg direkt efter träningen. I kväll var det ett lag på 20 spelare som inte kom in i hallen och fick åka hem i stället.
Nyhet

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Placera dinLägg till en widget här bred yta
Placera dinLägg till en widget här högerkolumn