Tumba Stars på is igen!

Jag, som webbansvarig, känner att jag har en hel del att be om ursäkt för. Senaste inlägget var i oktober 2012, inför säsongstarten. Och sedan kom det inget mer.. Jag skäms och får ännu fler sarghopp på bestraffningslistan.

Men, nu är det alltså dags för en ny säsong med Tumba Stars! Uppstartsmöte skedde i veckan och det är ett gäng på 19 halvskadade, VABande, pluggande men jävligt taggade brudar som än en gång är redo att stå upp för det röda klubbmärket. Första träningspasset är på torsdag den 29 augusti och det ska bli minst sagt spännande att se hur sommarträningen ger resultat. Med några nya namn och några avhopp ska det också bli intressant att se hur Coach Kalle ska sätta ihop årets femmor.

 

Oklart när serien startar. Däremot vet vi att vi har nya matchtröjor, både hemma och borta, nya byxor, damasker och hjälmar. Och om inte det gör en ivrig att börja spela så vad gör det? :)

Nytt är också att Tumba Stars nu även finns på Instagram och Twitter! Det kommer att twittras innan, under och efter matcher och bilder kommer självklart hamna på instagram. Så det mest självklara just nu, logga in och följ Tumba_Stars.

Önskar er alla en mycket trevlig kväll, uppdatering kommer efter säsongens första träning.

Instagram