Då var sista matchen för 2013 spelad. Man kan gott säga att det inte varit Tumba Stars säsong hittills. Endast en match vunnen och en målskillnad vi helst inte nämner. Varför det har gått som det har är det ingen som har riktigt svar på, men frågan alla ställer sig är nu om Stjärnorna har börjat falla?

Det har varit väldigt tomt på matchreferat, jag vet. Men det finns tyvärr ingen känsla när det inte går Stars väg. Jag vill inget hellre än att sitta in på småtimmarna och referera matcher, men det kommer ingenting..

Tumba har gjort sin sämsta säsong hittills. Vi har tappat några spelare, men det har också tillkommit flera heta nyförvärv till truppen. Flera lag har dock dragit sig ur serien, vilket har gjort att det är ett ganska stort glapp mellan lagen i Div 1. Jag vill och hoppas att vi under andra delen av serien kommer att se det lysande Tumba vi har gjort tidigare säsonger. Om all den energi som vi vet faktiskt finns inom alla spelare frigörs och strålar genom varje stjärna så kommer vi lysa genom taket på Ishuset. Det kan jag lova.

De två senaste matcherna har Stars spelat riktigt bra och vann även sin första match mot Eskilstuna och spelade oavgjort mot Haninge Anchors efter full tid. Matchstatistik finns uppdaterat här. Poängligan leds av Carina Ekelin med 5 poäng, tätt följd av Sara Ridderlind och Louise Leong med 4 respektive 3 poäng.

Den inte så charmerande utvisningsligan toppar Frida Wiklund med hela 8 skämskuddar i båset. Tätt därefter ligger Michaela Nilsson med 7st.

Jag hoppas innerligt att juluppehållet ska göra oss gott, att formen vi hittat de senaste matcherna sitter i och att vi är påväg mot den gamla Tumba Stars känslan. Likt en Supernova kan vi komma tillbaka med otroliga mängder energi, lämna det gamla bakom oss och lysa starkare än någonsin!

Tumba Stars önskar er alla en riktigt god jul och ett strålande nytt år! Vi tittar uppåt, uppåt, uppåt!

Julia