Vi ledare vill önska alla spelare välkomna tillbaka till en ny innebandysäsong!...

... Det är ett fortsatt stort intresse för innebandy - som det ser ut enligt den enkät som gick ut kommer nästan samtliga att fortsätta. Vi tar detta som ett tecken på att alla tycker att innebandy är kul och att killarna uppskattar den gemenskap som finns - det ser även ut som vi får nytillskott i form av spelare från fd. IFK Stocksund som lägger ner sin innebandyverksamhet för P02.

Om du inte svarat på enkäten ännu - gör det snarast.
Nytt inför säsongen är följande:
- Kristina Olinder är ny administratör och har tagit över efter Gabriella som flyttat till Singapore
- Vi har anmält två lag till två lättserier. Anledningen är att vi är mån om att behålla den fina bredd på spelare som vi har.
- Ungdomstränare är tillbaka, vi kommer att få stöd av bra ungdomsspelare som vi vet killarna uppskattar
- Det finns ett antal nya regler inför säsongen - dessa kommer vi gå igenom vid första träning
- Nya tröjor är beställda och de som haft gamla kommer att få dessa. VIKTIGT! De som fick nya förra säsongen ombeds lämna tillbaka dessa snarast, om det inte redan gjorts, anledningen är att dessa behöver få ett tröjnummer tyckt även på bröstet, därefter får man tillbaka sin tröja.
Följande är ungefär som förra säsongen:
- Träning sker på tisdagar 19-20:30 och torsdagar 20-21 i Danderyds gymnasium. Lördagsträningarna är nedlagda.
- Träningsstart är tisdag den 9 september - träningstiderna under hösten är utlagda på Sportnik 
- Sista träning innan jullovet sker tisdag den 16 december.
- Första match kommer att ske i slutet september/början på oktober - vi flyttar några matcher för att inte krocka för mkt med fotbollen
- De som deltar mycket i träning får större chans att spela matcher och har även större chans att få följa med till eventuell cup i slutet av säsongen
- Vi kommer även i år slumpa ut de åtråvärda sekretariat-platserna till föräldrarna på hemmamatcherna - ingen blir utan!
- Fikaansvariga: Det finns några söndagar då det är två hemmamatcher i rad och till dessa kommer vi följa upp förra säsongens succé (som tog oss till cupen i Västerås), med att återigen utse fikaansvariga.
 
Håll ögonen öppna efter fortsatt information - så ses vi den 9 september!
 
Med vänliga hälsningar, Ronnie, Lars och Kristina