Hej

som många av er känner och som vi tidigare har kommunicerat så behöver laget säkerställa numerären till nästa säsong i 11-manna. 
 
I veckan hade vi ett mycket positivt möte där lagledarna från F02 (Sanna) och F03 (Andreas) träffades tillsammans med Tränar-Björne och Jarmo (fotbollschefen i DSK) för att diskutera hur vi ska säkerställa en kvalitativ, roligt och utvecklande fotboll för våra tjejer dels till hösten men i synnerhet för 2017 och framåt. 
Vi är helt eniga att ett ökat samarbete mellan trupperna och nyckeln till framgång för att säkerställa 11-manna spel framöver.
Vi siktar därför på göra ett antal gemensamma aktiviteter i syfte att öka samarbetet mellan lagen och tjejerna  med start direkt efter sommaren.
 
Träning 
Idag har vi en gemensam träning per vecka mellan F02 och F03.
Vi kommer med Jarmos hjälp under höst-terminen öka samarbetet mellan lagen träningsmässigt.
Det som är riktigt bra är att F02 och F03 har samma spelsystem i grunden tack vare att båda lagen har Björne som tränare.
Matcher
F03 kommer under hösten spela i en serie och erbjuda 1 match per helg. Beslutet vilken serie vi kommer stanna kvar i efter sommaren tas mitten av Juni efter matchen mot Bollstanäs som blir en bra värdemätare.  
F02 kommer under hösten spela vidare i samma serie som tidigare.
De F03:or som vill spela mer än 1 match per helg och känna på 11-mannaspel redan nu under hösten kommer bjudas möjlighet att spela med F02-laget. 
Informera oss i lagledningen eller Björne direkt ifall ni är intresserade av det.  
 
Höst uppstart
Vi planerar för ett träningsläger på Bosön eller liknande.
 
Höst cup
Vi undersöker möjligheten att delta på samma höst-cuper.
 
Vi tror att dessa initiativ kan säkerställa att vi kan erbjuda en kvalitativ, rolig och utvecklande fotbollsupplevelse för våra fotbollstjejer i DSK även framåt.  
Har ni några frågor, förslag eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. 
 
Med vänlig hälsningar,
Andreas och Sanna
0733-671884 , 070-606 95 48   
 
andreas.wildling@telia.com  (OBS! Uppdaterad mailadress)
Ps. Andreas kommer vara nere på träningen nu på torsdag den 2/6 ifall någon har funderingar eller tankar man vill diskutera.