Quantcast
cover

Danderyds SK P03

Onsdagsträning på Må Bra hälsa

Deltagare Ja Nej Ej svar
Ledare 0 0 0
Aktiva 0 0 0

Starttid: ons 01 mar 18:45
Sluttidtid: 20:30
Kontaktperson: Johan Lindholm
Typ av aktivitet: Träning
Plats: Må Bra hälsa, Mörby centrum
Sista svarsdatum: Öppen tills aktiviteten har ägt rum
Uppdaterad: 2017-01-11 23:02:27

Information

Onsdagsträning på Må Bra hälsa!

Plats: Må Bra hälsa - Gymmet i Mörby centrum

Huvudentré: Mitt emot apoteket, en trappa ner (samma ingång som till Friskis & svettis)

Alternativentré: Golfvägen, mellan Mörby centrum och de tre höghusen. Gå upp för trapporna utanför huvudentrén till Mörby centrum och följ vägen tills du ser Må Bra-skylten på din högra sida. 

Träningstid: 18.45-20.30

Träningsinnehåll: Olika grupp-pass såsom skivstångsträning, boxercise, spinning & tabata/core samt individuell styrketräning med maskiner och fria vikter. 

obs! Mycket viktigt att vi sköter oss till 100 %! DSK P03/P02 får bara en chans, sköter vi oss inte så kommer vi inte att få fortsätta träna på Må Bra!

Samtliga lag över 13 år, för denna vintersäsong from F/P03, i DSK kommer att erbjudas träna på Må Bra och det kommer även att komma förmånliga erbjudanden till föräldrar, ledare och tränare i DSK Fotboll.

De senaste två säsongerna har F01 och F00 tränat på Må Bra och nu är det då dags för fler lag, bla P03/P02 att få möjlighet att komma in och träna på Må Bra!     

Visar det sig att någon av er inte sköter sig man ska och förväntas göra på ett gym så kommer denne att bli varnad och eventuellt inte få fortsätta träna med laget på Må Bra. Denna information, och mer därtill, kommer ni alla att få under kvällens informations- och introduktionsträning.

Då vi tränar i DSKs namn är det en självklarhet att man gör det efter de regler, oskrivna och skrivna, som vi alltid följer oavsett om vi är på en cup, ett läger eller på en landskamp!  

/P03- och P02-staben