Quantcast
cover

Danderyds SK P04

Inställt! Sundcupen 2018

Deltagare Ja Nej Ej svar
Ledare 0 1 3
Aktiva 5 3 6

Starttid: fre 09 mar day event
Sluttidtid: sön 11 mar day event
Kontaktperson: Maria Stolpe
Typ av aktivitet: Cup
Plats: Sundsvall
Kallelse: (Skickad)
Sista svarsdatum: Öppen tills aktiviteten har ägt rum
Uppdaterad: 2018-02-07 17:42:49

Information

INSTÄLLT PGA LÅGT ANTAL ANMÄLDA.

Vi har ju en titel att försvara, så i vår bär det återigen av till Sundcupen i Sundsvall som 2018 spelas 9-11 Mars.

Cupen spelas i 7-mannamatcher inomhus på konstgräs i fina, uppvärmda Nordicahallen.

Anmälan senast 1 februari via Sportnik. Kostnaden 1100 kr per spelare betalas vid anmälan till 684447-6. Ange spelarens namn.

I detta ingår cupavgift, boende, måltider (frukost x2, lunch x2, middag x2), mellis, Dollarstore experience och övriga delade fasta kostnader. Bränslekostnad för resa t o r Sundsvall i bil tillkommer med ca 200 kr pp.

Vis av tidigare års erfarenheter så är det roligare för spelare att ha tränat innan, så man inte inleder säsongen med match. Tränarstaben kommer att se till att det finns flera träningstillfällen under v8 och v10. Dessa bör prioriteras för spelare som ska med.

Vi åker upp fredag 9 Mars (tid tbd, men förmodligen direkt efter skolan). Gruppspel fre-lör och därefter slutspel på söndag. Hemfärd på söndag eftermiddag, tid beroende på resultat.

Spelarna övernattar återigen i Bosvedjeskolan ca 2 km från hallen. Vi behöver föräldrar som övernattar med killarna, så att coacherna får vila öronen litegrann. Medföljande förälders namn anges i kommentarsfältet på sportnik. Förälder betalar endast egen kost o del i bil.

Detaljerad information, inklusive schema, bilfördelning och packningslista kommer i början av vecka 10 till de som är anmälda till cupen. Frågor och funderingar till maria@stolpe.net eller 072-586 0224.