På söndag är det äntligen dags för cup igen! I nuläget är vi 26 spelare och 8 ledare plus många föräldrar förstås. Speltid 2 x 10 min. Alla får medalj.

Följande gäller på söndag:

 

Lindgren Bil Cup 2017 på Värmdövallen (Hemmesta)

Kul med cup ”nästan” på hemmaplan och med någorlunda goda parkeringsmöjligheter. Vi är tre lag som spelar och denna gång spelar två lag från förmiddagen och ett lag från eftermiddagen – heja gärna på de andra lagen mellan egna spelarens matcher.

 

Info om cupen och spelschema hittar du här

Hitta till Värmdövallen gör du här

 

Lagindelning och samlingstid

Vi har som vanligt försökt blanda om lite bland lagen, både bland spelare och bland ledare, men behållit det mesta utav lagen från minicampen. Vi samlas 40 minuter före första match så notera samlingstiderna nedan – viktigt att alla kommer i tid så vi hinner förbereda oss för match. Ni hittar ledarna inne på området.

 

Lag Röd – Grupp 2 – samling 9:20

Daniel Jungbeck

Fredrik Andersson

Henrik Andersson

 

Axel Andersson

Linus Thorén

Lukas Viklund

Sebastian Johansson Wallman

Elvin Doda

Emil Nittsten

Clifford Niinimaa Andersson

Albin Backlund

 

 

Lag Svart – Grupp 4 – samling 9:50

Patrick Bejerskog

Jesper Abrahamsson

 

Svante Bejerskog

Sixten Bejerskog

Ture Frammin

Milo Ek

Rodrigo Harnesk Pajares

Robin Annerskog

Kevin Eklundh

Jacob Abrahamsson

Ted Breitholtz

 

 

Lag Vit – Grupp 7 – samling 13:50

Elias Eskilsson

Cristian Koch

Mats Anderfjärd

 

Melvin Koch

Ebbe Eskilsson

Gustav Stålbo

Theo Lindquist

Lucas Berg

Magnus Bååth Mutti

Joel Granath

Nicklas Oforundeze

Sixten Anderfjärd

 

 

Mat och dryck

Kafeteria och grill är öppen och finns i anslutning till planerna. Hjälp ledarna genom att se till att fylla på era barns depåer mellan match – givet att ledarna gett klartecken för egentid. Ta gärna med eget mellis om ni vet att era barn vill ha något speciellt.

 

OBS! Vid cup, matcher, läger osv äter vi inte godis, glass eller dricker läsk. Detta gäller även ex. kexchoklad. När vi avslutat aktiviteten och skilts åt är det naturligtvis fritt fram.

 

Utrustning

Underlaget är konstgräs så fotbollsskor eller gymnastikskor går lika bra. Fylld vattenflaska behövs. Benskydd rekommenderas. Vi har matchtröjor men ta på killarna röda strumpor och röda shorts.

 

Väder

I nuläget ser det ut att bli hyggligt men kyligt väder plus en viss risk för nederbörd. Ta med varma kläder och gärna regnjacka mellan matcherna. Blir det extra kyligt är ett tips att ta på underställ under matchkläderna, då håller de sig varma.

 

Tips om att vara förälder på cup

Som vi skrivit tidigare några gånger så är ni som föräldrar vid sidan av planen viktiga förebilder för spelarna genom att uppträda schysst och visa respekt för ledare, spelare, domare med flera. Självklara saker förstås. Föräldrar coachar inte vid sidan av planen, det är tränarnas ansvar. Vi ser gärna att föräldrar och övriga supporters står på publiksidan, och inte på coachsidan. Och ni får gärna heja på killarna!!

 

Nu taggar vi för cup – vi ses!!

 

//Tränarna

 

 

Undrar ni över något eller om något händer som gör att ni får förhinder med kort varsel - skicka ett sms/ring Patrick på 0704-322467 alt. maila på patrick.bejerskog@gmail.com