Till helgen är det dags för säsongens sista utomhuscup på Boovallen, inte långt från Gustavsberg. Vi blir 25 spelare och 7 ledare fördelade på 3 lag. Alla lag spelar 4 matcher fördelat på 2 matcher per dag. Speltiden är 2 x 12 min och alla spelare får en egen minipokal.

Nackamästerskapen 2017 på Boovallen (Saltsjö-boo)

 

Info om cupen och spelschema finns här

 

Vägbeskrivning till Boovallen finns här

 

Lagindelning och samlingstider

Vi har som vanligt försökt blanda om lite bland lagen. Vi samlas 40 minuter före första match så notera samlingstiderna nedan – viktigt att alla kommer i tid så vi hinner förbereda oss för match, speciellt då det kan ta lite tid att hitta en parkering. Ni hittar ledarna inne på området.

 

Lag Röd

Samling lördag: 12:50

Matcher lördag: 13:30 och 14:50

 

Samling söndag: 8:50

Matcher söndag: 9:30 och 10:50

 

Johan Lundberg

Cristian Koch

Henrik Skantz

 

Melvin Koch

William Skantz

Milo Ek

Billy Lundberg

Elvis Terzi Lemoine

Magnus Bååth Mutti

Nicklas Oforundeze

Robin Annerskog

Ted Breitholtz

 

 

Lag Vit

Samling lördag: 9:30

Matcher lördag: 10:10 och 12:10

 

Samling söndag: 14:50

Matcher söndag: 15:30 och 16:50

 

Patrick Bejerskog

Jesper Abrahamsson

 

 

Rodrigo Harnesk Pajares

Jacob Abrahamsson

Gustav Stålbo

Ture Frammin

Elias Veliz Huerta

Svante Bejerskog

Sixten Bejerskog

Alfred Tell

 

 

Lag Svart

Samling lördag: 14:50

Matcher lördag: 15:30 och 16:50

 

Samling söndag: 12:10

Matcher söndag: 12:50 och 14:10

 

Mats Backlund

Henrik Andersson

 

Axel Andersson

Lukas Viklund

Kevin Eklundh

Theo Lindquist

Clifford Niinimaa Andersson

Albin Backlund

Sebastian Johansson Wallman

Joel Granath

 

 

Mat och dryck

Kafeteria och grill är öppen och finns i anslutning till planerna. Hjälp ledarna genom att se till att fylla på era barns depåer mellan match – givet att ledarna gett klartecken för egentid. Ta gärna med eget mellis om ni vet att era barn vill ha något speciellt.

 

OBS! Vid cup, matcher, läger osv äter vi inte godis, glass eller dricker läsk. Detta gäller även ex. kexchoklad. När vi avslutat aktiviteten och skilts åt är det naturligtvis fritt fram.

 

Utrustning

Underlaget är konstgräs så fotbollsskor eller gymnastikskor går lika bra. Fylld vattenflaska behövs. Benskydd rekommenderas. Vi har matchtröjor men ta på killarna röda strumpor och röda shorts.

 

Väder

I nuläget ser det ut att bli hyggligt MEN kyligt väder plus en viss risk för nederbörd. Ta med varma kläder och gärna regnjacka mellan matcherna. Blir det extra kyligt är ett tips att ta på underställ under matchkläderna, då håller de sig varma.

 

Tips om att vara förälder på cup

Som vi skrivit tidigare några gånger så är ni som föräldrar vid sidan av planen viktiga förebilder för spelarna genom att uppträda schysst och visa respekt för ledare, spelare, domare med flera. Självklara saker förstås. Föräldrar coachar inte vid sidan av planen, det är tränarnas ansvar. Vi ser gärna att föräldrar och övriga supporters står på publiksidan, och inte på coachsidan. Och ni får gärna heja på killarna!!

 

Träningen på lördag utgår naturligtvis. Nu taggar vi istället för cup – vi ses!!

 

//Tränarna

 

 

Undrar ni över något eller om något händer som gör att ni får förhinder med kort varsel - skicka ett sms/ring Patrick på 0704-322467 alt. maila på patrick.bejerskog@gmail.com