Sköndals IK Innebandy F05

Välkommen till Sköndals IK Flickor - 05

 

Vi har ett gäng tjejer som älskar innebandy och har väldigt roligt tillsammans


 

Lagledare:

Annica Englund, Mail: annicaenglund13@gmail.com

Åsa Duneborn, Mail: asa.duneborn@folksam.se

 
 

För provspel eller frågor vänligen kontakta Annica Englund eller Åsa Duneborn enl ovan.

tor 18 sep 17:00-18:00 - Sköndalshallen
Då startar vi innebandyn för hösten! Vi får försöka hjälpas åt med träningen då vi inte har en tränare än. Välkomna tillbaka!
tor 25 sep 17:00-18:00 - Sköndalshallen
Då startar vi innebandyn för hösten! Vi får försöka hjälpas åt med träningen då vi inte har en tränare än. Välkomna tillbaka!
lör 27 sep 09:45-10:45 - Olympen Arena
Nu har vi fått match schemat! Detta är första matchen  av 10 denna höst. Vi tillhör grupp 9B och i denna match möter vi Älvsjö AIK.
tor 02 okt 17:00-18:00 - Sköndalshallen
Då startar vi innebandyn för hösten! Vi får försöka hjälpas åt med träningen då vi inte har en tränare än. Välkomna tillbaka!
lör 04 okt 10:30-11:15 - Sköndalshallen
Vi möter Täby FC (B)
Det finns inga gästboksinlägg
mån 03 mar 16:12
Hej

Tiden går fort och säsongen 2013-2014 är snart över och inom kort är det dags för vår avslutning, Innebandyns Dag, som kommer gå av stapeln den 27/4 i Sköndalshallen. Vi kommer att ha en sedvanlig avslutning med mixade lag, en grupp för de yngre F/P05-F/P04 samt en grupp för de äldre F/P02-senior. Innebandyskolans lag , F06/07, P06 och P07 delas in i fyra mixade lag och spelar matcher mot varandra, Knattematcherna. Även i år är även ledare välkomna att delta i den äldsta gruppen kostnadsfritt. Anmälan sker med övriga anmälningar. Som vanligt så försöker vi dela in tjejerna så att de får spela med ett par från samma lag.

Avgiften för denna dag är 40 kr per person och för det får man t-shirt, hamburgare eller två korvar med dryck. Denna avgift samlar ledarna in för respektive lag in och ger mig i samband med att anmälningsblanketten lämnas in.

Vi behöver ledare till de fyra lagen i gruppen F/P05-F/P04. Självklart så behöver det inte vara ledare från de aktuella lagen utan alla som är intresserade att ta ett lag är välkomna, föräldrar, spelare och ledare från andra lag. Till Innebandyskolans matcher så räknar vi med att alla ledare för dessa lag hjälper till att leda lagen och matcherna. Men vi vill veta vilka ledare som tar vilket lag efter det att lagindelningen har skickats ut.

Vi vill att ledarna för Innebandyskolans lag samt ledarna för F/P05-F/P04 delar in sina spelare i fyra jämnstarka grupper som vi sedan gör lag av. Detta för att de slutgiltiga lagen ska bli så jämna som möjligt. Dela inte in målvakterna. De fördelar vi ut bland lagen.

Samtliga lag har fått arbetsuppgifter denna dag. Se befogad fil för vilken uppgift ert lag har fått.

Fiket
Arbeta gärna två och två. För det lag som har fått det sista passet, tänk på att vara minst 4 st så att det går fort att städa hela hallen. Sarg, bord och stolar ska plockas bort utöver den vanliga städningen.
Grillen
Arbeta två och två.
Utdelningen av t-shirts
Måste vara minst 4 st. Det blir hårt tryck i början när alla ska ha t-shirts och sina kuponger.
Sekretariatet
Arbeta två och två. Hjälper till att ta bort sarg, bord och stolar.

Några datum
7/4 ska spelarna senast lämnat in blanketterna till sina ledare.
14/4 ska sammanställnigen av anmälningarna och avgiften senast vara mig tillhanda.
14/4 ska uppgifterna på vilka som tar de tilldelade passen senast vara mig tillhanda.
21/4 skickas lagen och det slutgiltiga schemat ut.
27/4 Innebandyns Dag!

Inbjudan, blanketter, schema mm bifogas. Vänta inte med att ge ut denna information till era spelare utan se till att de får den omgående. Påminn dem då och då.

Välkomna!
Styrelsen genom Magnus
fre 08 nov 07:38
vi kommer att ha föräldramöte den 14/11 i anslutning till träningen i sandåkraskolans gymnastiksal.
Kontaktinformation 
Kontaktperson:
Annica Englund
E-mail:
annicaenglund13@gmail.com