Quantcast
cover

Danderyds SK F06

Kioskschema DSK Girls Cup 2017 - 1-2 april

Deltagare Ja Nej Ej svar
Ledare 0 0 0
Aktiva 20 5 22

Filer:
Schema Danderyds Girls Cup 2017.xls Visa | Hämta
Starttid: fre 31 mar 07:00
Sluttidtid: sön 02 apr 19:00
Kontaktperson: Annelie Blomquist Asp
Typ av aktivitet: Tävling
Plats: Danderyds Vallen
Kallelse: (Skickad)
Sista svarsdatum: 2017-03-24 23:55
Uppdaterad: 2017-03-24 23:30:22

Information

Hej!

Nu är det dags för att bemanna kiosken under DSK Girls cup, 1-2 april. Vi har ju fått förmånen att ansvara för kiosken det kommer att ge ett riktigt bra tillskott till lagkassan och ger oss föräldrar i laget en möjlighet att lära känna varandra! I år spelar inte våra tjejer cupen, så det ger dem också möjlighet att vara med och bidra!

Bifogat finner ni en excelfil med bemanningen. Varje familj har fått två pass under helgen. För att göra processen så smidig som möjligt gäller följande tre principer;

  • Om ni behöver byta pass ansvarar ni för det själva både mejl och tfn finns lättillgängligt i Sportnik-appen under medlemmar. 
  • Som ni ser finns en hel del luckor vi vill jättegärna att ni som har möjlighet skriver upp er på ytterligare pass. Vi kommer att fördela vinsten till de lag som hjälper till per arbetat pass så varje ger extra klirr i lagkassan
  • Bekräfta till Annelie Blomquist Asp per mejl (blomquist.annelie@gmail.com) vilka pass ni kommer att arbeta, så vi vet hur det slutliga schemat ser ut. Deadline är kort vi vill att ni meddelar Annelie senast på fredag 24 mars vilka pass ni kommer att jobba!

Förutom kiosktjänsten kommer vi också att be er bidra med lite hembakat till försäljningen baserat på vad som brukar sälja bäst vill vi att ni tar med 1 kladdkaka, 20 muffins ELLER 20 bullar. Ni tar helt enkelt med er fikabrödet till ert första arbetspass.

Tack på förhand för hjälpen det kommer bli kul!

Om ni har några frågor om kiosken under DSK Girls Cup är det bara att höra av sig till Annelie!

//Ledarna