På söndag kl 15:00 möter Lindås JAS lag Falkenberg. Ett lag som har haft det tufft mot topplagen verkar vara i JAS för att se och lära. Men Lindås tar denna matchen på fullaste allvar. Det handlar om att skapa en go känsla inför de kommande matcher och det tre mycket viktiga poäng som behöver kasseras. Vi har tagit ett snack med en de hetaste spelarna i matchen mot Pixbo Hugo Bülling. Hugo har kommit mer och mer igång och är spelare med mycket fart i sig. För att läsa hans tankar om Pixbo matchen och Falkenberg m.m. tryck på Läs mer. Foto Hasse Dahlqvist.

Hej Hugo det gick för dig mot Pixbo vad säger du om din och lagets insats?

"I matchen mot Pixbo så tyckte jag att min insats vad väldigt bra två mål i första perioden, kändes väldigt skönt att göra dem målen också för att skottet som jag skjuter vill inte in verkligen så det var skönt att få lite självförtroende genom dom målen, lagets insats tycker jag är riktigt bra speciellt andra femman! Tycker att jag måste säga att de såg väldigt mycket bättre ut mot Pixbo än vad det gjorde mot Warbergs, är väldigt stolt över våran insats och är inte missnöjd att förlora tyckte vi gjorde det vi kunde!"

Vi har avverkat matchen mot topp lagen Pixbo och Warberg. Hur tycker du matcherna har känts?

"I matchen mot Warberg så tycker jag inte båtar försvar spel håller mottet och anfallet håller inte heller tycker inte vi sätter dit våra chanser alls utan spelar lite för mycket på chans och Warberg tog vara på det och straffa oss väldigt mycket."

"I Pixbo matchen så tycker jag att vi håller ett bra mått och kan stå emot väldigt bra i försvaret och vi straffar dom väldigt bra i anfallet också synd bara att det inte räckte till!"

Nu väntar Falkenberg innan serien vänder. Vad vet du om dom?

"Kan inte så mycket om Falkenberg men har hört att dom är duktiga och straffar mycket i kontringar."

Vad tror du om serien i övrigt vilka lag tror di tar sluspelsplatserna?

"Om vi spelar lika bra som vi spelade mot Pixbo och sätter dit våra chanser vi får så kommer det gå riktigt bra för vår del! Måste bara tänka mycket på försvarsspelet så kommer vi kunna sätta dit våra chanser!" 

En sista fråga är vad du tror om matchen mot Falkenberg och vilket resultat det blir? 

"Slutresultat blir nog 9-3 till vågorna hoppas alla kommer och kollar på två snygga kassar från HugoBoss ;).

Vi tackar Hugo för intervjun. 15:00 nu på söndag i Salming Arena är matchen.