Ännu ett nyförvärv är klart till damlaget och denna gången är det ett bekant ansikte. Amanda Hagquist spelade nämligen i Lindås säsongen 14/15 och blev då poängbäst i laget med 26 poäng. Säsongen som varit har hon spelat i Pixbo, där hon fick ihop 17 poäng, men väljer alltså nu att komma tillbaka till Lindås. Tryck på Läs mer för att komma till en intervju med Amanda, samt höra tränare Krister Carlssons tankar kring övergången.

Vem är Amanda?
- En positiv och glad tjej som lever för innebandy!

Hur ser din innebandykarriär ut?
- Jag började spela i IBK Göteborg år 2007 och inför säsongen 14/15 kom jag till Lindås och var här en säsong för att sedan testa på spelet i Pixbo. Nu är jag tillbaka här igen och de ska bli superkul! Utanför klubbinnebandyn så har jag även gått en NIU utbildning på katrinelundsgymnasiet.

Hur skulle du beskriva din spelstil?
- Jag är en offensiv och aggresiv forward som älskar fysiskt spel och tar mycket avslut.

Hur kommer det sig att det blev Lindås igen?
- Jag saknade sammanhållningen och tjejerna i laget samtidigt som jag kände att säsongen 14/15 i Lindås har varit den bästa för mig spelmässigt i hela min innebandykarriär så jag känner att de är här jag vill spela.

Vad tar du med dig från tiden i Pixbo?
- Jag tar med mig de högre tempot som jag har fått prova på samt passningsspel och bättre spelförståelse.

Vad tror du att du kommer tillföra laget?
- Jag tror jag kan bidra med mycket fart och förhoppningsvis kanske lite poäng.

Vad var din första känsla när du kom tillbaka Lindås och laget?
- De första jag tänkte var att "fan här vill jag spela"! Ett riktigt gött gäng med mycket humor och bra sammanhållning.

Vad har du för tankar inför kommande säsong?
- Jag har bara positiva tankar inför kommande säsong. De kommer bli sjukt kul att spela med tjejerna och att se hur långt vi kan ta oss!

Huvudtränare Krister Carlssons tankar om Amanda:
-
Amanda lämnade ett stort tomrum när hon valde att prova sina vingar i Pixbo förra säsongen. Så jag är naturligtvis väldigt glad att hon valt att komma tillbaka till Lindås. Hon kommer bidra med det där lilla extra i anfallszonen och förhoppningsvis en hel del poäng, men också med rätt inställning på träningarna och vara en av dem som visar vägen med hårt jobb alla dagar i veckan.

Vi hälsar Amanda varmt välkommen tillbaka till Lindås!

Glöm inte följa damerna på instagram under namnet @lindasbabes.