Många nyförvärv denna vår, är en vanlig kommentar när man träffar medlemmar i Salming Arena. Att många också av olika skäl lämnar truppen har kanske inte blivit tydligt för alla som följer vågorna. En Oktett lämnar faktiskt truppen. Vissa år är det stor omsättning i en spelartrupp och andra år händer det inte så mycket. De flesta är överens om att det behövs en viss omsättning för att skapa förnyelse och utveckling av spelartruppen. Vad är normalt? Kanske en femma i ett elitlag, som Allsvenskan och SSL i innebandy. Vi ger Er lite info om spelarna under Läs Mer och önskar alla spelare lycka till i nya klubbar.

Mattias Axelsson, Andreas Horseng-Amdell, Marcus Magnemyr , Moses Sowe. Victor Lennartsson, Dennis Bryngelsson, Charlie Sandersson och Axel Persson väljer att pröva andra vägar inför den kommande säsongen.

Mattias Axelsson och Andreas Horseng-Amdell var bland de första som signade när Joacim Bernvid blev ny tränare i Lindås 2014. Nu kommer de att mötas i division 1. Mattias går till Mölndals IBF som får ett bra lag och Andreas tillbaka till Partille IBS. Där får sällskap av Lindåstalangen Marcus Magnemyr, som kommer att bli intressant med mycket speltid i division 1.

Victor Lennartsson som bor i Borås och är färdig med sin ingenjörsexamen, väljer pga jobb att spela i Borås. Han får ju då möta Mattias, Andreas och Marcus.

Axel Persson är som vi tidigare berättat på hemsidan klar för SSL och Höllviken genom flytten till Malmö.

Dennis Bryngelsson väljer att varva ner i Fbc Sisjön. Vad Moses Sowe och Charlie Sandersson har för planer har vi för tillfället ingen information om. Givetvis återkommer vi med info om färgstarka duon Moses och Charlie, som båda har mycket kvar att göra på en innebandyplan.

Vi önskar spelarna än en gång alla lycka till i nya klubbar och en trevlig sommar!