Då är vår J18 verksamhet äntligen igång och vi vågar påstå att vi har ett av de starkaste ledarteamen i hockeystockholm för J18 lag!

Äntligen är J18 verksamheten igång! Målsättningarna för de närmsta två åren är höga och utgångspunkten som alltid i Boo HC är att vi skall ha en av de bästa hockeyutbildningarna som finns att få. Ungdomsverksamheten har under många år nu "rosat" marknaden där vi varit en av de största exportörerna av spelare till J18 Elit som har Boo HC som moderförening. Vi har under många år producerat många duktiga spelare som tagit plats i bra lag i framförallt J18 men även U16.

Nu skall vi ta detta vidare in i J18 verksamheten och därför har vi valt att tillsätta ett mycket erfaret ledarteam. Ola Andersson med fina meriter såväl som spelare och tränare intar huvudtränarrollen. Ola har bl a spelat i elitserien men även varit tränare för såväl J18 elitlag som division 1 lag på seniornivå. Till sin hjälp har Ola Björn Ferber som har en lång bakgrund inom hockey. Björn har bl varit domare i elitserien, tränat J20 superelit, elitserielag samt haft ett flertal internationella uppdrag, så även för svenska ishockeyförbundet.

Vi vågar påstå att vi sannolikt har det mest meriterade ledarteamet för J18 lag. De har under åren medverkat till att få fram många framgångsrika lag och spelare.

Vill du utvecklas som hockeyspelare och bli en del av vårt J18 är du varmt välkommen att i första hand kontakta vår lagledare Fredrik Sandström på 070-225 60 37. Alternativt Ola eller Björn, se kontaktuppgifter på J18s hemsida!