På Lördag 25/8 kl 12-13 kör vi fotbollsträning igen på Farstaborg.

Vi fortsätter att träna utomhus under hösten, samma tid och plats, så länge det bara går.

Hitta till farstaborg: Farstaborg bollplan, Idrottsvgen 1, 134 40 Gustavsberg

Kom gärna i god tid till träningarna med kläder efter väder, vattenflaska och ett glatt humör :)

Föräldrafika under träningen

Vi vill gärna fortsätta med försäljning av fika, dels för att det är gott med kaffe men främst för att spelarna får in pengar till sin lagkassa. 

För att det ska fungera smidigt och inte bli betungande för några få, skulle det uppskattas om fler kan bidra med fikabröd. Det behöver inte vara märkvärdigt alls, ett paket muffins eller en bullpåse från Ica fungerar lika bra som hembakat. Vill man bidra med nyttigare alternativ går det också bra t.ex. frukt som äpple eller banan, russinaskar eller smörgåsar. Tanken är att alla spelares föräldrar bidrar med något till någon träning per säsong!

Finns det några föräldrar som kan tänka sig att ansvara för fikaförsäljning under hösten? Det innebär att se till att kaffe bryggs till termosar (termosar finns), mjölk och festis finns samt att delegera till övriga att fikabrödet ordnas. Som sagt, om vi är många som hjälps åt blir det roligare och mindre jobb!

Övrig information och påminnelser

Aktuell information om träningar uppdateras hela tiden på sportnik samt facebook.

Sportnik finns också som app att ladda ner på mobilen. 

Sluten Facebookgrupp för föräldrar: https://www.facebook.com/groups/1626341237448697/ (Gustavsbergs IF Fotbollsleken Pojkar)

Funderingar eller frågor maila gärna: fotbollsleken2018@gmail.com

Varmt välkomna!

/Tränarna