Söndag 18 februari anordnar föreningen tillsammans med Stadium och Adidas en utprovardag på Farstaborg. Vid detta tillfälle finns möjlighet för lagledare och spelare att prova ut storlekar inför stundande säsong.

Vid detta tillfälle finns möjlighet för lagledare och spelare att prova ut storlekar inför stundande säsong. Representanter från Stadium och Adidas finns även på plats. Med sig har de utvalda kläder från vår sortimentsprofil. Är det dags för ert lag att exempelvis skaffa nya overaller så är detta ett ypperligt tillfälle. Har man inte möjlighet att besöka Farstaborg denna dag finns materialet tillgängligt hos Stadium Teamsales i Sickla.

Vi kommer troligen även kunna ha lite shorts och strumpor mm i blandade storlekar (ej alla) till försäljning. Betalning endast via swish.

Byt/skänk bort urväxta fotbollsskor

Vi passar även på att göra ett skobytarförsök söndag 18 februari på Farstaborg. Skänk bort/lämna in urväxta skor (hela och rena förstås) och om så önskas kan man byta till sig en större/mindre storlek. Har man nyare skor som man vill få en slant för skriv en lapp med namn och swishnr som läggs i skon. Skobytaravdelningen kommer vara obemannad så vi hoppas våra medlemmar respekterar tillvägagångssättet och sköter det snyggt. Skor som finns kvar vid dagens slut kommer att skänkas bort. 

Du vet väl att vi även har en facebook-grupp för köp och sälj av fotbollsutrustning? Perfekt när skor, kläder mm blivit urväxta.

https://www.facebook.com/groups/477577802626752/

Ny sortimentsprofil

Nu finns årets sortimentsprofil tillgänglig på Stadiums hemsida.

https://www.stadiumteamsales.se/gustavsbergsiffk/fotboll

Stöd GIF Fotboll registrera dig hos Stadium

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. Det här kan ge Gustavsbergs IF Fotboll mycket extrapengar som går rakt in i verksamheten så registrera dig på en gång!

 

Välkommen till Farstaborg nu på söndag mellan kl 10:00 16:00. 

/Materialansvariga i föreningen