Quantcast
cover

Stöd GSK

Vill du stödja Grödinge SK?

 Det här vänder sig till dig som tycker att idrotts-och fritidsaktiviteter för barn- och ungdomar i vår Kommundel är viktiga. Grödinge SK har sedan tidigt 60-tal varit en självklar aktör inom lagsporterna, främst inom fotbollen det vill GSK fortsätta att vara!

Börja gärna med att läsa informationsbladen ”Detta händer i Grödinge SK”, de finns tillgängliga på Hemsidan som du når genom att gå in på www.grödinge.se.  Där kan du läsa lite om vad som hänt under år 2015 och vad som planeras under år 2016. Verksamheten växer och fler åldergrupper tillkommer. Det medför att föreningen behöver ökade ekonomiska resurser och fler personer som engagerar sig!

Idag har GSK i huvudsak barn-och ungdomsverksamhet med betoning på yngre barn, vilket innebär att bidragen från stat – och kommun blir begränsade och dessutom medför det att föreningen får in förhållandevis lite i medlemsavgifter. Om du inte vill eller kan gå in som stödmedlem kan du hjälpa till att stötta GSK utan att det kostar dig några pengar alls bara lite ansträngning. Hur det ska gå till visas nedan och på Hemsidan.

Det är viktigt att veta ifall du vill stödja GSK, att det är en ideell förening där de enda som får en mindre ekonomisk ersättning är kanslisten (10 tim/vecka) och en tränare för senior- och en för juniorlaget.  Alla andra pengar som GSK lyckas få in går direkt till verksamheten!

Använd något eller några av nedanstående sätt att stödja GSK, det är viktigt att veta att du kan ge stöd till flera föreningar vid inköp på Stadium (din egen bonus påverkas ej!) eller via Spelkort på Svenska spel.

Så här kan du göra:

- Bli  stödmedlem genom att sätta in 200 kr som ett årligt bidrag med start 2015.      

Stödmedlemsavgiften är 200 kr per år. Sätt in ditt bidrag på föreningens plusgirokonto 14 59 30-4. Ange ”stödmedlem ”och ditt namn som referens. I början av 2016 får du en förfrågan om du vill fortsätta att vara stödmedlem

.-Medlemskap hos Stadium

Om du någon gång köper sportartiklar eller kläder hos vår sponsor Stadium, gå in på deras hemsida och bli medlem. Du får då bonuspoäng med 3 % vid köp hos de vanliga butikerna och 1,5 % vid köp hos outletbutikerna. Samtidigt får GSK samma bonus som du får, ett vinna-vinna koncept som inte kostar dig något. När du blivit medlem går du in på stöd till förening och skriver in Grödinge SK som mottagare. Sedan sker allt automatiskt när du handlar i fortsättningen.

-Spelkort på Svenska spel

Alla som spelar på Svenska Spel, Stryktips-Lotto-Keno osv, kan ansluta sitt spelkort till Gräsroten, dvs. stöd din förening. Även om du redan stödjer en förening kan du stödja fler!

Bingolotter-Prenumerera på Bingolotter eller köp sådana på ICA-Vårsta. Vinsten går i huvudsak till GSK. Detta har varit och är faktiskt fortfarande en viktig inkomstkälla för Grödinge SK.

Stötta barn-och ungdomsidrotten i södra Botkyrka genom att visa ditt stöd till Grödinge SK!

Varma hälsningar

Styrelsen i Grödinge SK

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter