Resultaten i de första serierna för vårt A-lag samt våra tre Juniorlag är ett mycket bra betyg...

och det visar att vi, Spånga Hockey har och har haft en mycket bra verksamhet!

Jag börjar skriva några rader om vårt seniorlag (A-laget), som har gjort ett mycket bra resultat i serie 1 och är klara för Alltvåan. Efter att ha tappat många rutinerade "rävar" under sommaren och under september månad, så har Erik och Samer gjort ett mycket bra arbete med att få ihop spelargruppen och få de att tro på deras spelidé. Grabbarna har gjort ett kanonjobb, både på och utanför isen. De har visat stort hjärta, stor vilja och mycket kunskap och jag hoppas verkligen att denna trupp med en blandning av unga och "gamla" spelare fortsätter visa dessa ingredienser. Jag vill också passa på att lyfta fram två män som arbetar i skuggan, men är lika viktiga om inte viktigast i A-laget. Det är materialförvaltarna Krister "Mini" Blomberg och vår egna "GW",  Göran Wallebring.

Nu laddar vi batterierna och tränar på bra inför starten av Alltvåan den 9 december.

 

A-juniorerna leder serien med två matcher kvar och är klara för Allettan. AJ-laget har bara förlorat en match av tolv. Jag hoppas att vi kan avsluta serie ett som serieledare, för att sedan ladda upp inför Allettan som startar den 17 december. Spelartruppen tillsammans med ledarteamet har gjort det jätte bra.

Nu gäller det att Kai, Kenneth, Claes och Björn ser till att spelartruppen tränar på bra både på och utanför isen under början av december så att vi får en bra start på Allettan.

 

Våra bägge B-juniorlag har nått härliga framgångar hittills den här säsogen. Tränar/ledarteamet med Jimmy, Martin, Johan, Anders, Annika, Jan-Erik, Peter, Magnus, Inge, Rasmus, Thomas mfl, kring våra två BJ-lag har gjort ett kanonjobb med alla våra 45 spelare.

BJ1 blev ikväll klara för Allettan (start den 8/1 2012), efter att ha vunnit åtta av tolv matcher. Ett riktigt bra facit med så många bra lag i seiren.

Vårt andra BJ-lag spelar i Utvecklingsserien (B) och är serieledare efter fyra vinster av fem spelade matcher.

I bägge våra B-juniorlag framförallt i vårt BJ2, har vi även haft spelare födda 1996 med i både träningar och matcher.

 

Jag vill avslutningsvis skriva att det känns otroligt roligt och positivt att få skriva om dessa framgångar för våra fyra representationslag. Jag vill också passa på att framhålla vår ungdomsverksamhet som växer till spelarantalet, en positiv spelarutveckling sker varje dag/kväll efter ett mycket bra arbete av alla våra tränare/ledare, ungdomsspelare och föräldrar.

Framtiden ser mycket ljus ut!

Jag vill förtydliga att vi är inte nöjda med det här. Vi kommer inte att sätta oss inte ner, vara nöjda och bekväma efter dessa framgångar. Utan nu skall vi fortsätta vårt arbete med att utveckla ishockeyspelare, människor och fortsätta utveckla föreningen för då kommer de positiva resultaten fortsätta för oss, Spånga Hockey!

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

Sportchef