Vi fick i torsdags kväll chansen av kommunen att driva kiosken nere vid det nyrenoverade Brotorpsbadet (Brosjön). Denna möjlighet är otroligt viktig för oss och ger oss (klubben) en möjlig inkomst som vi inte annars hade haft möjlighet till.

Kiosken har drivits på entreprenad tidigare men kommer under sommaren 2010 att drivas av oss. Vi har varit nere och städat samt gjort en bedömning av vad som krävs för att den skall kunna öppnas så snart som möjligt, senast på måndag. Av det skälet behöver klubben hjälp av er ledare, föräldrar, spelare eller andra som brinner för Grödinge Sportklubb. På lördag 09:00 kommer där finnas färg och annat för att få kiosken i ordning, listan är lång på saker som vi behöver ordna och en preliminär planering är gjord. Vi vet att tiden är kort och att det kanske upplevs som kort varsel men vi är ändå fast beslutna att klara av det. Antingen gör få personer mycket, eller så gör många personer lite.

Vi behöver hjälp med att hitta en lösning för kioskluckan som behöver "låsas" fast i öppet läge vid försäljning.

Vi behöver hjälp att måla, invändigt som utvändigt.

Vi behöver hjälp med att montera en ny bänkskiva vid försäljningsluckan.

Vi behöver hjälp med att montera hyllor och annat

Vi behöver hjälp med att köra varor från Grödingevallen till kiosken

Vi behöver hjälp med att köra bort skräp

 

Kom ned på lördag 19 juni 09:00; om du är hantverkare: ta med dina verktyg, om du är påhittig: ta med smarta ideér, om du är bra på allt, kom ned.....

Hälsningar,

Grödinge Sportklubb