Citat från Jocke efter matchen

"Kom ihåg: det är vi som gör varandra bättre genom att pusha o peppa varandra till att komma på träningar o där ger vi 100%."

Fortfarande obesegrade. Sex matcher utan förlust. Ja, det låter inte dåligt men känslan är inte riktigt där ännu. Några matcher, som gårdagens t.ex, skulle vi ha vunnit. Vi spelar bra fotboll men vi är inte riktigt där ännu. Vi står upp bra och spelar bra men måste forsätta så i 90 min. Därför är det viktigt att komma på träningar så allt får träna och utvecklas tillsammans som en enhet.

Matchen drog igång och GSK var det lag som styrde matchen. Motståndarna skickade många bollar i djupet och vi läste av spelet nästan varje gång. Vi gör 1-0 tidigt där Miguel spelar ut bollen på Konrad som på en touch, får in ett perfekt inlägg som Gustaf placerar in med huvudet. 2-0 kom tätt därefter där Gustaf får bollen utanför straffområdet, sätter en pass som ställer tre försvarare helt och som hittar Nikola som bombar in bollen i nättaket. Alla lagdelar gör sitt jobb och ser till så Salsal inte får något att jobba på i deras anfallsspel. 3-0 kom med cirka kvarten kvar där målvakten är långt ute, skickar iväg ett skott rakt på Gustaf, som uppmärksamt, skjuter iväg en boll över målvakten från 40 m. Salsal får ett psykologiskt viktigt mål precis innan pausvilan där vårt försvarsspel vart lite för stillastående.

I paus är det inte mycket som behövde sägas:

*Höja kommunikationen på plan och att inte tappa fokus.

 *Inte spela nonchalant för att man leder matchen

 *Våga spela offensiv fotboll och våga vara kreativa

Andra halvlek drog igång och det var som att vi stod på Kärsby IP och mötte Midyat igen. Som att allt vi inte skulle göra inför andra halvlek, hände. Spelet var ofokuserat, ger bort mål och ger upp på varann. 

Salsal var bra, de varierade sitt anfallspel mycket som gjorde svårt för vårt försvarsspel men vi var bättre, sett över hela matchen. Motståndarna får in 3-2 och 3-3 tätt inpå varann som vi fullständigt ger bort, ännu en gång sker det som ett slag i ansiktet. 

Efter målen var det som att GSK äntligen vaknade, spelet blev bättre, motståndarna började tappa fokus och vi började trycka på. Inte så mycket hände sista 20 min faktiskt, bollen skickades fram och tillbaka, intensiv match blev det tillslut för att ingen av lagen har råd eller viljan att förlora. 

Vill tacka Salsal och domaren för en bra match.

Nästa match är på fredag den 3/6 mot serietrean Vretarna kl 20.