cover

Gustavsbergs IF Fotboll - F07

Gustavsbergs IF F-07

Lagnyheter

Säsongsstart!

Säsongsstart!

Hej alla!

I nästa vecka kör vi igång träningen igen! På torsdag den 23:e klockan 18.00 ses vi på Ösby. Vi har samma träningstider i som i våras, med en liten smärre justering på torsdagar. På måndagar tränar vi på Farstaborg kl 18.00-19.30 och på torsdagar tränar vi  på Ösby 18.00-19.30. 

Vi bestämde oss för att avvakta med Ålandscupen,  det var inte tillräckligt många som kunde - men det kommer fler tillfällen att åka till Åland med Gurras tjejer!

Vi har istället anmält oss till två cuper i höst på lite närmare håll, Oktoberpokalen 12-14 oktober och Nackamästerskapen den 20-21 oktober. Alla kommer bli kallade till en cup.(Kallelse kommer snart!)

Vi ser fram emot höstsäsongen!!

Malin

Kategori:

Nyhet

Winning Ground i Linköping

Winning Ground i Linköping

Hej!

Nu är det snart dags för Winning Ground i Linköping!

På torsdag den 2 augusti samlas vi kl.15.45 utanför Speedys i Gustavsberg för att ta bussen till Stockholm Södra. (Södergående tåg går därifrån för tillfället.) Se till att ladda busskortet för resan in till stan! Tåget mot Linköping går 17.20 och är framme 18.57. På söndagen går tåget från Linköping kl. 18.00 och är framme i Stockholm kl 19.38.

I Linköping bor tjejerna med Jojo, Nathalie, Martin och Christel på Anders Ljungstedts Gymnasium. Där kommer även frukost, lunch och middag serveras. På torsdagskvällen kommer det däremot inte serveras mat, så skicka med tjejerna en peng till kvällsmat.

På fredag börjar den första matchen klockan 9.00 och på söndag spelas den sista matchen kl. 12.00. Övrigt spelschema hittar ni här: https://winningground.se/spelschema/

Packa gärna med badkläder (gäller även för oss i hejaklacken!). Om det blir tid över och fint väder tänkte vi gå/åka till ett bad på lördag efter matcherna.

Packlistan är bifogad i mejlet!

Undrar ni över något så går det bra att kontakta mig eller någon av tränarna:

Kategori:

Nyhet

Farstaborg

Farstaborg

Nu har Farstaborg äntligen öppnat. På måndagar tränar vi där kl 18.00-19.30, med start imorgon!

Kategori:

Nyhet

Träningstiderna spikade

Träningstiderna spikade

Nu är våra träningstider helt spikade.

På måndagar tränar vi på Ösby bollplan kl 17.15-18.30

På tordagar tränar vi på Ekvallen, kl 18.15-19.30

Kategori:

Nyhet

Saltis cup och träning på torsdag

Saltis cup och träning på torsdag

På söndag är det dags för Saltis cup. Vi samlas på Saltsjöbadens IP kl.9.00. Här hittar ni info och spelschema: https://saltiscup.myclub.se. Ta med matsäck eller en peng till hamburgare eller korv. Det blir några timmar i friska luften!

Glöm inte att ta med matchtröjan och prova utomhusskorna innan! Underställ är också bra att ha med sig.

På torsdag är det träning på Ösby kl 18.30-19.30! 

Vi ses!

Kategori:

Nyhet

Föreningsnyheter

GIF Summer Camp 2019

GIF Summer Camp 2019

Tjohooo, nu är anmälan till GIF Summer Camp 2019 öppen! Missa inte sommarens höjdpunkt för alla fotbollstokiga killar och tjejer födda 2006-2013. Anmälan GIF Summer Camp

Kategori:

NyhetNyhet

Inga träningar på sportlovet

Inga träningar på sportlovet

Kategori:

Nyhet

Julklappsdagar på Stadium i Sickla 6-9/12

Julklappsdagar på Stadium i Sickla 6-9/12

Stadium Sickla bjuder in alla medlemmar i GIF Fotboll till julklappsdagar 6-9/12! Ta del av 20% på butikssortimentet när du registrerar ditt köp på GIF Fotboll i kassan. Rabatten gäller på ordinarie priser, medlemspriser och paketpriser. Gäller ej på rea eller Team Sales varor. Gäller endast på Stadium i Sickla.

Kategori:

Nyhet
bild

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

Spelschema Sanktan

Kontakta oss

Kontaktperson
Malin Petersson
Epost
Mobil
073-6505112