cover

Håkan Strömberg

Ny föreningskonsulent & sportansvarig i Spånga Hockey

 

Jag heter Håkan Strömberg, är 37 år och är Spånga Hockeys nya föreningskonsulent & sportansvarig, från A-lag till Skridsko/Hockeyskolan. Jag kommer att arbeta heltid med dessa två arbetsroller. Sedan 1999 har jag arbetat inom Järfälla Resurscentrum, med elever med behov av särskilt stöd i skolan. 1997-1999 studerade jag till ”Idrottskonsulent” vid Bosöns Idrottsfolkhögskola.

 

Min ishockeykarriär startade 1978 i grannkommunen Järfälla och tränarkarriären startade tio år senare, 1988. Jag har varit tränare i 22 år och under dom här åren har jag arbetat i följande tre föreningar, Järfälla HC, Spånga Hockey och Väsby IK Hockey och jag har varit tränare för seniorer, juniorer, ungdomar samt olika sommarhockeyskolor ute i landet.

 

Sedan 2002 är jag kursansvarig för tränarutbildningarna B/U1 och B/U2 i Region Öst. Jag har också haft förmånen att få vara tränare för Stockholms TV-puckslag, spelare födda 1988 (år 2003 & 2004). Jag ingår också i Stockholms Ishockeyförbunds Utbildningskommitté.

 

Den 1 mars tillträder jag min tjänst som sportansvarig, mina närmaste arbetsuppgifter är att tillsätta tränare för vårt seniorlag samt våra två juniorlag.

Här nedan följer några ytterligare av mina arbetsuppgifter som sportansvarig;

  • Revidera föreningens ”Blå linje”
  • Tränar/ledarpärmar för respektive åldersgrupp
  • Ansvara för föreningens sportgrupp
  • Ansvara för föreningens tränarmöten
  • mm.

 

Den 1 augusti eller tidigare, tillträder jag min tjänst som föreningskonsulent.

 

Det var länge sedan jag längtade så mycket efter att få börja en ny säsong, det ska bli otroligt roligt och spännande att få arbeta heltid i Spånga Hockey.

Jag ser fram emot att få träffa Er alla i isladan, efter sommaren.

 

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

”Blåmärken försvinner, men poängen finns kvar…”

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

Huvudsamarbetspartners
Bauer
Länns Sport
Rika
SP Office
ICA Supermarket Bromma
Solna Korv
Caraudio
Skoda
VW
Hockeygear
Lions
Saknas annons