Quantcast

Om Sportnik.com

Läs mer om våra tjänster här

Över 9000 lag har valt att samarbeta med Sportnik. Vi har över 300.000 registrerade användare och mer än 100.000 unika besökare per vecka.

Idé och mål

Idén till Sportnik har vuxit fram utifrån våra samlade erfarenheter inom idrotten som aktiva och ledare. Därför vet vi att några av de största bristvarorna är just tid och pengar.

Med Sportnik har vi skapat ett verktyg som ger möjlighet att lösa dessa problem, så att idrotten och ungdomarna kan komma i första hand.

Målet för oss är att hjälpa idrottsungdomar, föräldrar och ledare att på ett enkelt och effektivt sätt kommunicera med varandra, samt skapa förutsättningar till intäkter.

En lagledares vardag

Många lagledare känner att den största matchen är att få laget till spelplanen innan domaren blåser i sin pipa. På Sportnik skapar du alla rätta förutsättningar för ditt lag att vara spelklart, spelglatt och på hugget när domaren blåser igång matchen. Med vår mobilapp sköter man dessutom närvarohanteringen direkt på plats på enklast tänkbara sätt.

Kommunikation

På Sportnik kan ni samla lagets alla aktuella telefonnummer, adresser och e-post. Det är t.ex enkelt att meddela via SMS och e-mail, om matchen är flyttad, eller om ni behöver bilar till bortamatchen. Alla får informationen samtidigt!

Varför skall mitt lag och vår Förening använda Sportnik?

Därför att Sportnik är enkelt, roligt, effektivt och ger goda möjligheter att förstärka föreningens ekonomi. Klubben samtliga sektioner och lag får en egen hemsida som inte är beroende av någon datakunnig webbmaster. Vem som helst i laget kan sköta sidan, inga special-kunskaper behövs. Föreningens ledning kan kommunicera på ett smart och effektivt sätt med alla medlemmar, anhöriga, sponsorer och supporters. Dessutom får man enkelt kontroll på att alla medlemsavgifter betalas som de ska och att alla även de nya medlemmarna faktureras på rätt sätt.

Sportnik utvecklas hela tiden och antalet lag som ansluter sig blir fler för var dag. Föreningar som använder Sportnik är t.ex FC Djursholm, AIK Innebandy, Hammarby, Älvsjö AIK, Hanvikens SK, Danderyds SK, Segeltorps IF, Pixbo Wallenstam, Lindås Waves IBK, m.fl.