cover

Kontaktinformation

Egen webbadress: www.darra.se
Webbadress: http://www.sportnik.com/darra
Kontaktperson: Kathrine Nyhuus
Mobil: 070-4371376
E-mail:
Adress: Fisksätra Torg 15 BV
Postadress: 13342 Saltsjöbaden
Bg-nummer: 5803-6872
Information:

Darra Musik & Dans

 

Darra Musik och Dans är en ideell förening som bildades 2003, ett mångkulturellt centrum för barn och ungdommar i Fisksätra. Vår verksamhet erbjuder musik, dans, idrott och gemenskap.

 

Vi riktar främst in sig på barn och unga i åldern 8-24 år och vår målsättning är att hjälpa barn och unga att utvecklas.

Sedan sommaren 2014 finns Darra Musik & Dans i Fisksätra Aktivitetcenter bredvid ICA, sedan våren 2015 har vi även ett kontor och liten samlingslokal på Fisksätra Torg 15 bredvid Fisksätra Museum.

Darra Musik och Dans egna ord

"Vi välkomnar alla barn, unga och vuxna till Darras mångkulturella förening. Där kan du utvecklas genom en mängd olika aktiviteter och verksamheter. Vi erbjuder en mångkulturell blandning av idrott, musik och dans i många former. Öppen idrott, öppen fritid för tjejer och lov och veckokurser för tjejer och killar. Vi erbjuder en plats där barn och unga i Fisksätra får idrotta, dansa och umgås i en miljö där man känner sig trygg".

Darra Musik och Dans arbetar på uppdrag av Fritidsnämnden/Nacka Kommun vi har även ett kulturavtal inom musik och dans med Kulturnämnden på så sätt kan vi erbjuda barn och unga i Fisksätra kostnadsfria aktiviteter:

# Öppen Idrott i Fisksätra Sporthall fyra dagar i veckan för barn och unga 8-24 år dock främst 17-24 år fyra kvällar i veckan.

#Öppen fritid för tjejer 12-18 år tre eftermiddagar och kvällar i veckan.

#Lovkurser under alla lov för tjejer & killar 8-16 år.

Vill du vara med att stödja vår verksamhet som sponsor antigen som privatperson eller företag kontakta oss så berättar vi mera.