Bollstanäs SK F-17-18/DJ

Stefan

Titel
Huvudtränare
Nummer
0

Fotbollsbakgrund

" Stjärnskottet som försvann" Jag började spela fotboll när jag var 6 år gammal. Jag har spelat i BSK hela mitt liv och tillhörde en väligt framgångsrik årskull i BSK. Jag gjorde en "bejublad"  debut i A-laget när jag var 15 år. Jag har även spelat hockey under flera år men slutade efter ett år som A-junior.

Position som jag gillar och varför det är kul

Jag har spelat på samtliga positioner under min aktiva (och korta) karriär förutom målvakt. Varje gång vi fick en ny tränare fick Lundblad byta position, jag måste ha varit en allround-spelare helt enkelt. Jag har egentligen ingen favorit position då varje position har sin "charm", men måste jag välja så blir det innermittfält då man får ha mycket boll och utmana mina motståndare ofta.

Favoritspelare

I modern tid så älskar jag Leo Messi i Barcelona , vilken teknik och vänsterfot. Sen måste jag bara nämna Diego Armando Maradona oj oj oj säger jag bara!!

Kort beskrivning av mig och andra aktiviteter jag tycker om att göra

Jag är nog en så kallad "glad skit" som tycker om att ha kul. Spelar lite innebandy på hobbynivå och springer en del på fritiden. Trivs med att vara med familj och vänner och framförallt njuta av livet så mycket jag kan.

Favoritmat

En grillad fläskkarré som legat i marinad flera timmar med potatisgratäng bearnaisesås( kolla stavningen Pelle) och en god sallad till , det är inte och leka med.

Favoritglass

88-an eller en hederlig piggelin en varm sommardag.

Favoritgodis

Äter sällan godis (måste ju tänka på figuren) men självklart så finns det en chokladbit i närheten så tvekar jag ju inte .

 Favoritdryck

I detta forum får det bli Ramlösa Persimon/grape och Cola Zero.

Favorithejaramsa till F-99

Tycker den nya " Bollstas tjejer gillar spela boll" är cool, med bra takt och stamp i golvet blir den väldigt bra. Måste erkänna att den dyker upp ibland i duschen.

Sen vill jag bara säga att "våra tjejer" i BSK F-99 är helt underbara och ha och göra med !!!!!!!!!