I dag den första advent ( 1 Dec ) spelade Håbo FF Herrar en match i Eköping's alliansens cup mot Bro IK. Laget började lite trevande men sen var det bara ett lag på banan. Det kunde ha rullat in fler bollar med lite störe skärpa i avslutningarna. När slutsignalen ljöd skrevs slutresultatet till 10 - 1 i Håbo FF's favör.

I går ( 30 Nov ) spelades även en tränings match mot Järfälla FC på Järfällavallen. Vi rullande runt på många spelare så gjorde även Järfälla FC. Vi hade lite nytt folk som var med bla Lukas Forell från P97 och Linus Carlsson en ny målvakt som provspelade från Knarrbacken FC. Matchen började lite avvaktande. Vi gjorde i allafall ett noll ganska snabbt, Jimmy Kristiansson sköt hörnan från vänstersida direkt på målvakten som tappade in den i målet. Anton Sjögren hade två chanser att göra mål på frilägen med målvakten. Han satte ett i magen på målvakten och ett i ribban innan han kunde sätta två noll målet. Sen gjorde Jimmy tre noll  Det var halvtids resultat.

Som sagt mål resultatet kunde ha varit störe i första halvlek. Ett mål blev felaktigt bortdömt vid en hörna. Sen borde vi fått en straff också. Men det är domaren som dömer. Sen i andra halvlek blev det lite grinigt från deras sida och sen tappade vi focus på våran uppgift. i de ögonblicket kunde dom både göra 1-3 och 2-3. Slutresultatet skrevs till 2-4 för Håbo FF sen Daniel Kjöraas kunde rulla in sista målet i tom kasse!

På det stora hela en bra helg för Håbo FF Herrar!