Årets DM avgjordes 25 maj i Bosvedjan.Anledningen till att speldatumet blev så pass sent på säsongen, var att VM skall avgöras i Zürich i Juni i månad.SBHK representeras där av Daniel Wallén som programenligt!! vann den öppna klassen.

Dubbelklassen inledde årets DM och innan starten så fick en enväldig tävlingsledning ta del del av hur Wallen hoppat av samarbetet med LS och istället bytt partner till Mattias (släkt).Tävlingsledningen såg allvarligt på detta policybrott och ansåg att det är av yttersta vikt att en coming man inom Socialdemokratin bör stå för solidaritet.Beslutet blev att Wallén fick 1 mål i baken i varje seriematch i den öppna klassen.Detta fick en praktisk betydelse när Wallén skulle skriva in sitt segerresultat mot AJ (1-0) och insåg att AJ hade kvitterat långt efter slutsignalen (alt långt tidigare). LS tilldömdes även rätten till att få göra loppor i denna turnering (ett vapen LS längtat efter).

Dubbeln blev oerhört rafflande med många täta matcher t.ex Per och Eddie (båda 12 år) låg under med 3-0 när det återstod 40 sek mot Wallén/Mattias men kvitterade precis innan slutsignalen.Sudden spelet dominerades av Walléns ideliga skott/inspel och finter från högerforward/center efter ca 15 försök, så dök chansen upp för Eddie då pucken landade nära motståndarmålet och Eddie tryckte snabbt fram centern och lyfte!!! upp pucken i nättaket.Wallén trodde inte det var möjligt att de hade förlorat och hade helt glömt bort möjligheten till återkval till semin.Lucky-loser finalen mellan Wallén/Mattias-David/Rolle blev återigen en sudden rysare där David/Rolle vann.Finalen spelades till sist mellan Joppe/AJ-David/Rolle som var heta och dagisduon tog ledningen med 2-0 men i sudden så var Anders lika het som sonen (Eddie) varit tidigare och avgjorde en tuff batalj.

Juniorklassen spelades i bäst av 7 matcher och där vann Eddie mot Per 4-0.Veteranklassen avgjordes på sudden där AJ vann mot Evert och LS blev 3:a.

Den öppna klassen kvartsfinaler startade med helt sjuka resultat Wallén och Aspen förlorade sina matcher.Aspen med 1-0 mot Tobias som normalt sett har luckor i sitt försvar vilket visade sig i match 3 då han förlorade med 10-0 vilket även AJ nästan gjorde i serien mot Aspen till sist vann Aspen med 4-0.Wallén förlorade två matcher mot Rolle som verkligen var vass men till sist blev det favoritseger med 4-2. Joppe och David kan varandra utan och innan och gjorde nästan inga mål på 15 minuters speltid men till sist vann Joppe. Anders låg under med 1-3 mot Andreas Österlund som fram till dess stängde av AJ inspel från vänster och höger,men AJ hade en växel kvar och via 3-1 i de sista 3 matcherna så var semifinalplatsen räddad.

Semifinalerna vanns enkelt av Apen och Wallén med 4-0.Finalen blev en övertygande seger för Wallén som gjorde mål på det mesta och vann övertygande DM 2003.Resultat finns under arkiv.