cover

Intersport

Intersport i Karlshamn ny hockeyleverantör till Mörrums GoIS IK 

När du som medlem i Club Intersport och Mörrumhockey handlar på INTERSPORT i Karlshamn så tillfaller en bonus på 3% till Mörrumhockey. OBS! Detta påverkar inte din personliga Club Intersport bonus alls, eftersom Mörrums GoIS IK:s bonus helt ligger utanför din bonus.

Om du redan har ett Club Intersport kort, så behöver ditt nuvarande kort/medlemskap kompletteras med ”Mörrums GoIS IK” i Föreningsfältet. Kontakta Intersport i Karlshamn för hjälp.

Om du inte redan är medlem i Club Intersport, så öppna och fyll i nedanstående blankett och ange ”Mörrums GoIS IK" i föreningsfältet eller besök Intersport i Karlshamn för hjälp. 

Club Intersport blankett finns här.

Ifylld Club Intersportblankett går bra att lämna in på Intersport i Karlshamn och glöm inte att ange Mörrums GoIS IK i Föreningsfältet, se nedan.  

Om man är fler i familjen som önskar Club Intersport medlemskap, så är rekommendationen att en av er söker om Club Intersport medlemskap och sedan görs en ansökan om "Extra förmånskort till befintligt medlemskap" så finns det större chans att er personliga bonus (följer en "trappa", se under Villkor i t ex ovanstående Club Intersport blankett) blir större eftersom beloppet ni handlar för samlas på ett och samma medlemskap.

Ytterligare info om Club Intersport hitta ni här.

Som medlem i Mörrums GoIS IK så har du 15 % rabatt på hockeyutrustning med ordinarie pris på Intersport i Karlshamn, glöm inte att visa ditt medlemskort. 

Tack för ditt stöd till Mörrums GoIS IK

 

 

 

Klicka här för Mörrum Hockeys ungdomscuper
Länk: Klicka här för att komma till Tre Kronors Hockeyskola
Länk: Klicka här för att komma till Mörrum Hockeys digitala fotoalbum