A-laget vann igår hemma mot Ormsta Hockey.

Det var en mycket rättvis seger där vi var det klart bättre laget. Vi startade matchen mycket bra och hade stor press på Ormsta. Laget höll sig till matchplanen och vårat grundspel vilket gjorde att vi hade ett stort övertag från start. Dessvärre så gick isen sönder efter ca 13min i första perioden vilket gjorde att vi fick ta en tidig paus. Detta gynnade Ormsta som fick chans att ladda om och ta tag i sitt spel. Avbrottet kom inte helt lägligt för oss men vi kunde mobilisera oss och fortsätta med bra spel.

I andra perioden började vi falla in i Ormstas spel vilket medförde att vi spelade mer hafsigt och slarvigt. Med några utvisningar så tappade vi lite av spelet och gav Ormsta chans att komma in i matchen.

Vi visar ändå att vi för kvällen var bättre och kunde relativt säkert hålla undan och vinna matchen. En rättvis seger i en match där vi i stora delar visar att vi håller en hög klass.

Nu gäller det att vi är ödmjuka inför kommande matcher och är beredda på att jobba stenhårt för varandra, vilket vi kommer att göra för vi har hög moral i laget!

Grattis till segern killar och bra jobbat!