Norrtälje chockstartar och gör första målet redan efter 7sek! Därefter fortsätter de och efter 5:26 så står det 0-3. Vi är med andra ord riktigt på hälarna i den första perioden. Efter att de gör trean så tar vi time out och får laget att vakna till något, men det är fortfarande inte alls bra. Men vi gör ett mål och går till pausvila med 1-3 underläge.
I pausen bestämmer vi oss för att det ska bli bättre vilket det också blir. Vi sätter bra press på Norrtälje och kan vinna perioden med 2-0.
I sista perioden fortsätter vi att trumma på och kan göra ytterligare 3 mål och släpper in 2st. Vi håller alltså undan och vinner matchen med 6-5.
Sammanfattningsvis så är vi inte alls med i första perioden, vilket varit en trend. Detta måste vi ändra på i Alltvåan där vi måste vara på topp i 60 minuter för att vara med i matcherna. Vi ska heller inte se alltför negativt på de senaste matcherna vär vi faktisk visat att vi är bra och vunnit tre av fyra.
Nu är det en vecka till premiären i Alltvåan där lottningen sker kommande måndag.