Föreningens nya målvaktstränare heter Mikael Gerdén.

Mikael är 33 år och arbetar civilt som brandman.

Micke började sin tränarbana år 2003 inom Sweden Hockey Institute. Han har spelat i bl.a. Huddinge IK, Färjestads BK och Kaufbeuren i Tyskland, under sin aktiva karriär.

Dom senaste säsongerna har Micke varit ansvarig mv-tränare i Väsby IK och Tumba Hockey. Han har också haft ansvar för flera sommarhockeyskolor bl.a. Bofors Summer Camp, Tumba Sommarhockeyskola. Micke jobbar med målvakter i olika åldrar, från nybörjare till A-lagsmålvakter.

Så här säger Micke själv om nästa säsong;
"Jag ser fram emot att nästa säsong ta över ansvaret för utvecklingen av Spånga Hockeys målvakter. Tillsammans ska vi arbeta hårt för att utveckla just Ditt målvaktsspel under nästa säsong och det börjar redan nu med en bra sommarträning.
Ha en bra vår/sommar och som sagt, kör hårt i sommar för det kommer att underlätta vårt arbete och Din utveckling i vinter."
/Micke


Det känns jättebra att få fortsätta samarbetet med Micke och jag har sett vilken utveckling målvakterna får, med hjälp av hans träningar och tips. Vi kommer att ha målvaktsträningen i två grupper, två gånger i månaden kl. 16:05-16:55 och 17:05-17:55. Jag återkommer om vilka åldersgrupper som ingår i respektive grupp.


Hockeyhälsningar
Håkan Strömberg
Sportansvarig
"Blåmärken försvinner, men poängen finns kvar..."