Den andra raka segern i Alltvåan kom i kväll...

borta mot Mälarö HF. Ett lag som vi har mött tre gånger den här säsongen och vi har ännu inte förlorat mot dem.

Återigen gör vi en laginsats, där framförallt "väggen" Sebbe och backarna gör ett klockrent arbete. Våra forwards skapade mycket mot en mycket duktig Mälarömålvakt.

Det blev en målsnål match och vi vann med 1-0, efter mål av backen #5 Pierre Blomkvist efter assist av både Linus Hagel och Fredrik Strömbäck. Målet gjordes efer sex minuter av den andra perioden, ett mål som skulle visa sig vara ett målvinnande mål. Vi vann skotten med klara 45-23.

Efter tre omgångar av Alltvåan så har det varit många jämna matcher. Av kvällens fyra matcher, så blev det resultatmässigt jämnt i vår match, förlängning i en (Bålsta-M/B) och straffar i den tredje matchen (Haninge-Botkyrka). Bara den fjärde matchen blev resultatmässigt "ojämn" (Bajen-Väsby), vet inte om det speglade matchen.

Nu på tisdag (20/12) väntar den sista omgången innan jul/nyårsuppehållet. Då kommer Bajen Fans på besök och nedsläpp är kl.19:05. Välkomna!