Svenska Ishockeyförbundet har utvecklat Hockeyakademin som ersätter CoachesCorner som officiellt forum för ledar‐ och spelarutveckling.

Svenska Ishockeyförbundet har i samarbete med Svenska Spel utvecklat www.hockeyakademin.se som ersätter coachescorner.nu och blir Svenska Ishockeyförbundets nya officiella sida för ledar‐ och spelarutveckling.
Syftet med sidan är att samla allt inom utbildning och utveckling av svensk ishockey på ett ställe och målet är att hockeyakademin.se ska vara det självklara valet när en ledare, spelare, förälder osv. vill lära sig mer om ishockey.

Vad finns på sidan?

Utbildning

Inom kategorin utbildning kommer det finnas massor av gratis utbildningsmaterial med syfte att utveckla ledare, spelare och föräldrar. Du hittar bl a. utbildning inom landslagens spelidé, övningar, fysisk träning, näringslära, psykologisk träning och Tre Kronors Hockeyskola samt speciellt material riktat till ledare och föräldrar.

Information

Här finns information för olika projekt och verksamheter inom Svenska Ishockeyförbundet t.ex. ishockeyn vill, talangutveckling & camper, idrottslyftet, hockeygymnasium, sommarhockeyskolor, select-verksamhet och ungdomsakademin.

Utbildningsmaterial

Svenska Ishockeyförbundet har ett utbildningsmaterial i världsklass. Här kan du läsa eller ladda hem en del pärmar gratis t ex Tre Kronors Hockeyskola & Ishockeyns ABC. Det finns även möjlighet att köpa pärmar och DVD‐skivor.

Kurser

Här finns information om kurser som arrangeras av Svenska Ishockeyförbundet. T.ex kurser i utbildningsstegen och fortbildningskurser. Även inbjudningar till speciella evenemang som det internationella VM‐symposium som arrangeras i samband med VM 2012.

Konsulenter

Här finns information och kontaktuppgifter till våra 12 hockeykonsulenter. Du hittar även
deras föreningsbesök för nedladdning.


Klicka på denna länk för att komma till sidan: www.hockeyakademin.se


Med Vänlig Hälsning
/Johan Andersson
johan.andersson@swehockey.se
SVENSKA ISHOCKEYFÖRBUNDET

www.hockeyakademin.se