Stöd Spånga i vått och torrt! Köp säsongskort - 100 kronor till klubben!

Hej Spånga-supporter,

Du vet väl att du kan följa klubbens lag i LiveArena denna säsong? Nu när hockeysäsongen dragit igång på allvar med seriespel i alla åldrar kommer det säkert att finnas tillfällen när du inte kan se matchen på plats av någon anledning. Tillsammans med LiveArena kan vi nu ge dig tillgång till upp mot 10000 livesända matcher från 150 svenska ishallar i alla åldrar från U9 upp till och med division 1.

Alla sända matcher lagras dessutom i ett arkiv fram till den 31 augusti 2014. Med säsongskortet har du givetvis även fri tillgång till arkivet! Viaplay på köpet! Om du köper ett säsongskort av oss nu, stödjer du Spånga Hockey med 100 kronor och förutom att du kan följa de flesta av Spångas hemma- och bortamatcher får du dessutom en månads fri tillgång till Viaplay TV/Film/Sport med bland annat NHL-hockey, Allsvensk hockey och Champions League-fotboll. Viaplay-erbjudandet är förlängt och gäller nu fram till den 31 december – så passa på nu!

Hämta ut ett värdebevis i cafeterian och följ därefter instruktionerna på kortet. Du får sedan hem en faktura i din e-post som du betalar.

 

Logga in och titta på matcherna här http://www.livearena.com/Content/Index/10767