Här kommer en kort sammanfattning ifrån mötet.

Marianne hälsade alla välkomna. Lagets nya tränare Conny presenterade sig. Även Gerd presenterade sig. Wivvi är också med som tränare samt att Robban och Anders kommer att vara med när de har möjlighet.

Marianne gick igenom klubbens organisation samt lagets organisation. Det krävs mycket hjälp ifrån föräldrarna för att föreningen och laget ska fungera.

I vårt lag behöver vi välja en kaféansvarig som deltar på eventuella möten med kafégruppen samt gör ett kaféschema för lagets pass i fiket. Vi har tisdagar från 18.45 tills vi slutar vår träning. Vi ska även hålla fiket öppet i samband med våra matcher. Anmäl intresse till Marianne.

Det är viktigt att alla tar ansvar för att rapportera till Marianne om man inte kan komma på en träning eller en match. Detta ska göras i god tid och senast dagen innan. Låt tjejerna ta eget ansvar för detta.

Matchkläder kommer att delas ut i samband med första matchen. Kläderna ska kvitteras. Tappar man bort ett ställa, så kostar det 600:-.

Träningar tisdagar och torsdagar. Matcher på helgerna. Alla aktiviteter finns inlagda i kalendern. Träningsdag den 1 maj.

Informationsspridning sker via hemsida, mejl och facebook.

Hanne är ekonomiansvarig och samlar just nu in medlemsavgifterna. Ska betalas innan första matchen.

Ingen cup är planerad ännu så länge.

Hoppas att jag fick med allt. Hör av dig annars.