Ja då var den avklarad, vår debut på is med det nya veteranlaget.

Det såg riktigt bra ut när vi skrinnade ut på isen, inga rostig skenor och inga spår av ålderskrämpor här inte.

Med ett glatt humör började det fintas och skjutas på våra TVÅ målvakter, Roger och Raffe, här skulle det göras mål !!!!

Till mångas förvåning så lyckades de ju även ta ett och annat skott, trots att Rogers gamla tröja från juniortiden krympt en aning....

Efter lite skoj och trams så var det då äntligen dax för att dela och spela lite tvåmål och det gick riktigt bra att dela lagen, inget tjafs och trams här inte.

Full fart från start och här visades det att alla var riktigt sugna på att äntligen få leka lite med trissan, ett par minuter senare var det dock lite trötta ben och och dax för första bytet, här blev det dock lite svårare då avbytarna inte riktigt räckte till för att byta alla på en gång, men med ett rullande schema så löste sig även detta.

Det bådar riktigt gott för framtiden och våra målvakter imponerade och spelet flöt på riktigt bra, i 5 minuter, sen började det se lite tungt ut och backarna började tappa lite fart och orkade inte riktigt med att jobba hem, men det var lika illa med anfallarna och efter 30 minuter(en del säger 40) så vart det lite svårt med flåset och en och annan old timer (inga namn Anders...) fick sträcka ut sig på bänken för att få luft, nä nu fick det räcka för den här gången.

Sa jag förresten att vi bara var 5 utespelare? inte, ja då kanske ni förstår att det vart lite tunnt i hemjobbet men skam den som ger sig......

Sammanfattningsvis så får man väl säga att alla såg ut att ha riktigt kul och med lite mer folk så kommer det bli riktigt roligt med onsdagskvällarna.

Vi ses nästa vecka, förhoppningsvis med en större skara utespelare......

Kenneth