Vårt 2:a pass för året började med att vaktis fick se till att köra ut några konståkare ur omklädningsrummet, hade tydligen möte där.....välplanerat må jag säga.

När vi sedan kommit in och det började fyllas på med "gubbar" så var det idel leenden, glädje samt en och annan skojfrisk kommentar, precis så som sig bör i ett "grabbigt" omklädningsrum.

När vi sedan räknade in alla alla så visade det sig att vi var 16st närvarande och när Anders slöt upp (efter att ha gjort konsåkningen sällskap på mötet..??) så blev vi hela 17st spelare ,inkl. målvakter, att fördela i våra bättre begagnade blåa och gula träningsställ. (fattas bara tre kronor på dem men man kan inte få allt på en gång....)

Väl ute på isen så såg det riktigt bra ut med glädjen och viljan hos oss allihopa, förvånande var det dock att se att en och annan gubbe till och med kunde ta sig ner på isen för att stretcha ut lite stela ljumskar och dessutom komma upp igen...(starkt Patrick) Efter lite uppvärmning av målvakterna och oss själva så kunde vi äntligen komma igång med det vi alla längtat efter, att få spela hockey igen.

Med 2 resp. 3 avbytare på varje lag så kunde vi denna gång faktiskt hålla LITE högre tempo än förra gången och det höll i sig ganska så länge, faktum är att första ropen på paus inte kom förräns efter 30 min vilket nog förvånade de flesta......även Fredrik som ville vila efter 5min.

10 min in i andra halvan så inträffar årets första olycka (bortsett från att Anders lyckats täcka en puck utan benskydd då),  en puck letar sig upp och träffar Mr Rensvik olyckligt i pannan, som börjar blöda kraftigt och får åka till sjukan för att väl där få limma ihop ett rejält jack. STORT TACK TILL EVA som ställde upp och skjutsade in Janne, som faktiskt hann tillbaks lagom för att möta oss på parkeringen vid hemfärden.

Ser fram emot samma stora uppslutning (om inte större) nästa onsdag så ska ni se att vi snart får upp flåset och farten.

Kenneth