Det går inte att ta misste på intresset för veteranlaget, team 00 hade föräldramöte innan passet och var och varannan pappa kom släpandes på trunkar och idel stora leenden klev in i klubbrummet, att sedan mötet flöt på rakt igenom (ända tills Roger kom in för att få tillgång till målvaktsutrustningen då) gjorde ju inte saken sämre.  

Ja om det var stor uppslutning till vårt 2:a pass då vi var 17 gubbar så var det en enorm uppslutning denna gång, hela 21 gubbar varav 4 nya ansikten kunde vi räkna in i omklädningsrummet, nästan så tröjorna inte räcker till nu, innan vi tog oss ut på isen.

Väl ute på isen så fick vi åter se en del gubbar ligga på isen och tänja ut lite ljumskar o dyl (jag vet patrick, jag såg det inte men fick höra det ryktesvägarna iaf) och en hel del skjuglada gubbar som gör allt för att inte Raffe o Rogge ska få en rimlig chans att ta en puck, här gäller det inte att värma upp målvakterna, nej här gäller det att sätta den.....men man lyckas inte alltid Patrick utan Raffe kan överraska med att slänga upp en klubba, eller hur.. :)

Den här gången så var tempot på en rätt schysst nivå och med ett par pass till i bena så ska ni se att vi kan hålla det rakt igenom utan paus så där mitt i passet. Inga skador eller dyligt denna gång utan det tråkiga här var att Anders W var tvungen att kliva av då pumpen tydligen inte pallar med riktigt och att undertecknad fick en puck på visiret (där ser man vikten av att ha skydd).

I övrigt så är det en riktigt go grupp som allihopa tycker att det ligger på en rimlig nivå och har riktigt kul tillsammans, precis så som vi hoppats.

Kenneth