Ja till vårt 5:pass var det 17 friska gubbar nere och som vanligt så var stämningen på topp i omkl.rummet (det fattas bara med det goa gäng vi fått ihop).

Ett par härliga kommentarer fälls här och där men mest låter nog Raffe när han lyckas ta en och annan puck under uppvärmningen (ett tips är att dra ett par isare vid stolpen för dit orka han inte flytta benen).

Som vanligt hade det delats genom att ena sidan i omkl.rummet tog gult och den andra tog blått, men den här gången tror jag nog att det var någon slags kupp på gång. Väl ute på isen var alla "proffsen" gulklädda och vi "amatörer "hade fått blått men skam den som ger sig, vi kör och ser hur det går!!!

Att sedan de gula lyckats få med duracellpelle på sitt lag gjorde ju inte saken lättare, och det märktes vill jag säga för Raffe fick jobba ordentigt i kassen när de gula rundade de blå konerna som var utställda på isen (iaf var det så man kände sig mot slutet).

Roger den stackaren stod och blev stel som en pinne och vid målvaktsbytet sken han upp som en sol, äntligen skulle han få mota några skott.

Men de blå överaskade med att stänka in ett par direkt, förövrigt de enda, på Raffe innan de gula tog över igen och Roger fick det hett om öronen.

Som vanligt var det god stämning både på och utanför isen, trots saknaden av Patrick som satt med en god i handen på hovet och kollade in AIK-Leksand. Vi får väl se på nästa pass om han lärde sig något på hovet, om man nu kan göra det av en sån match....

Nässta vecka är det sportlov men vi hoppas ändå på en god uppslutning och ett glatt humör.

Kenneth