Mycket jämnare uppdelning denna gång och ett förvånansvärt bra tempo trots att det denna sportlovsvecka "bara" var 15 st 35+:are nere till sista passet utomhus som faktiskt höll på i ca 1½ timme, hör och häpna.

En och annan kille lyckades näta även denna gång och Pelle stod naturligtvis för hälften av alla kassar men vad gör väl det en gång som denna (han var ju på min sida denna gång). T.om. undertecknad lyckades trockla in ett par isare med lite , bara lite eller hur Roger ;), tur men Patrick den stackarn har fortfarande svårt med målgörandet.....

Dagens jubel kom dock när Patrick tog över indianskruden av Göran vars påminnelse om detta nog hördes ända till Nacka.......men Patrick fick inte behålla skruden hela passet utan Stefan.M kände sig avis och tog över den i slutet med en riktigt fin macka som Charlie tackade för och förvaltade väl.

Dagens kommentar kom från Pelle efter passet: "skönt att få köra inne nu så det går ännu fortare".......jo tack Pelle det ska bli kul!!!

Kul denna gång med alla som inte ilade hem utan tog sig tid att ta lite eftersnack i omkläningsrummet om ditt och datt.

Beslut togs även gällande träningarna v10-14 som snart kommer upp på hemsidan och även lite mer info gällande avslutningsfesten kommer upp så snart det är bokat, troligtvis blir det på brandstationen fre. v14.

Kenneth