Ja då fick även "de stora killarna" då kliva in och dra ett par skär inomhus och vad ska man säga, uterinken har sin charm men det har ju även en ishall :-)

Fick till det här passet ärva lite träningströjor från junisarna och de som var stora nog gjorde så att vi nu har två ställ till ca 30 pers och vi tackar Bröll o co för detta med tre starka bokstäver, THK!!!

Väl på isen så gick allt som det skulle med lite värmning och tvåmål så det finns väl inte så mycket mer och säga om det än att Patrick lyckades sätta dit sina första kassar för säsongen och Raffe kunde med ett leende säga att det inte var på honom minsann utan på Roger, "vänta du, din tur kommer" var nog tankarna hos både Patrick och Roger efter den kommentaren......

Lite krasst kan man säga att Pelle inte levde upp till kommenteren "äntligen inomhus, då går det ännu fortare" utan han tog tom ett par extra byten denna gång och la till med" jag känner mig redan trött" efter värmningen. Något överraskande så verkade denna energi istället gått över till Patrick som for runt över hela planen som en trimmad gocart, vad är det som händer här egentligen?? Har Pelle delat med sig av sina hemligheter eller var det bara målhungern som gjorde sitt!!??

Dagens händelse stod nog iaf vår "vän" vaktis för som kastade av oss av isen 30min innan passet var slut och sedan drog i väg för att tanka bilen och kunna komma tillbaks lagom för att låsa när vi klev ut ur hallen, som förövrigt var helt kolsvart när vi skulle bära tillbaka materialet till förrådet, ETT STORT TACK FÖR DET får avsluta denna lilla krönika.

Kenneth