Även denna gång så fick de stora killarna ta sig an ett nattpass och det var faktiskt en av de sämsta gångerna gällande uppslutningen.

15st tappra som tagit sig ner men hade alla som kryssat i att de skulle dyka upp kommit ner så hade vi faktiskt vart 17st, då 2 st inte behagade att ta sig ur soffan och ställa upp för sina kompisar.... och att 9st inte ens brytt sig om att svara på kallelsen tycker jag är riktigt svagt.

Detta till trots så gick vi ut på isen och slet hund i ett mycket lugnt tempo med tankarna på att klara av hela passet. Det blev en hel del spel i mitzon under första halvan men direkt efter paus i början på andra halvan så vart det en hel del kassar på Raffe för de blå  men det tog de gula tillbaks i slutet då Roger tappade in några billiga vid närmsta stolpen efter de rundat undertecknad ett par gånger.

Att minnas är Fredriks löfte i paus om att "gå in och sätta en i krysset" vilket han sedan gjorde med bravur, Raffe hann nog inte ens reagera utan fick bara höra ljudet av klangen i klykan, riktigt snyggt Fredrik.

Vad mer kan man säga än att vi som var där hade kul iaf och var trötta som f-n när vi gick hem framåt 23:30 tiden....

Kenneth