Ja då var vi då äntligen igång igen och uppslutningen var då som vanligt i början av säsongen, tunn.....eller berodde det bara på  att Sverige spelade fotboll mot Malta och det vär lättare att ligga i soffan med en kall i handen? Vad vet jag, tunnt var det iaf.

Vi som var där såg iaf till att slänga in Raffe2 och Rogge2 i målet för att köra så länge flåset fanns och vi körde väl i  25min innan första vätskekontrollen och passade naturligtvis på att flåsa lite då. Verkar inte som sommarfysen gjort sitt till men vad kan man räkna med med ett sånt här gäng.

En bit in i andra så får Mr Gramme för sig att försöka bryta en puck, som redan var väl plaserad i kassen av Kari, och rammar Raffe i kassen som bryter ena benet och dessutom får en spricka i det andra, men skam den som ger sig vi ställer upp Raffe som får lägga benet bakom sig och köra vidare.

Detta slutar med att de blå får ett övertag och lätt kan kliva av som vinnare, trots att Kari vek sig först och vi var en man kort sista 20 minutrarna.(dags att börja med sommarfysen nu Kari?)

För övrigt kan nämnas att Stefan verkar behöva träna på skyttet då vi endast kör med handledare i veteranserien och slagskotten mestadels skickar puckarna över sargen.

Nä som sagt 10 man och plyfamålisar var vad som dök upp, så skärpning nu gubbar, slut upp till nästa pass och ta med dig polarn så ska ni se att det blir riktigt bra det här.

Kenneth.