Ja den här gången överraskades vi av att ha 1 avbytare och 1 MÅLVAKT i varje lag(vilket säkert brandkårens keeper var glad för Anders).

Dagen till ära så hade vi Anders nere och provade på att köra lite, och tur var väl det när det gula gänget såg till att få med sig vår outtröttlige duracellkille Pelle, och han såg till att de blå iaf hade någon resurs framåt.

Anders verkade trivas med att lattja med oss och kommer from nu spela med oss så ofta han kan och det ser vi fram emot och hälsar honom välkommen in i truppen.

Vad som även skall nämnas är att Martin efter en utflykt till Hanviken åter kom ner för att spela med oss i Tyresö Hockey, ett säkert kort som hälsas välkommen åter och nu återstår bara att se om han lyckas få ner sin gamle vapendragare Fredrik till ett och annat träningspass, vilket vi hoppas.

För övrigt var det åter ett gäng trötta gubbar som klev av isen framåt 22 tiden men med lite mer is i benen så ska ni se att även detta går över.

Vi hoppas nu att trenden håller i sig och att vi till nästa pass lyckas få ner de 20 gubbar vi hoppats på att ha på träningarna.

Kenneth