Ja då var alltså vår första match avklarad och fjärilarna har väl släppt hos de som undrade vad de gett sig in på. Redan efter 38sek så gled spelare #39 i Boo IF igenom vårt försvar och nätmaskorna bakom Roger rasslade till för första gången i år, 0-1!! När det sedan rasslade till igen efter 3,59 var vi nog många som verkligen började fundera på hur detta skulle sluta.......men skam den som ger sig, vi kämpade oss in i matchen och efter första perioden så står det trots allt "bara" 2-0. Lite snack i pausen bla att lägga puckarna högt på deras målvakt (för dagen spelandes utan födelseår, hmmm??') och vips 4,25 in i andra så satt den minsann i klykan och vi hade reducerat till 1-2 och när vi sedan efter 7,40 kvitterar i spel 4 mot 5, så ökar hoppet och vi börjar tro på oss själva. Detta hopp blev dock kortvarigt och Boo går inom loppet av 1½ min från 2-2 till 2-4 och 3 min senare sätter man även 2-5. Med 26 sek kvar av matchen reducerar vi återigen till 3-5 men närmare än så kommer vi inte. Schysst match mot ett trevligt motstånd som trots allt vinner rättvist, men med tanke på att de flesta av oss inte spelat en match på ca 20år så får vi ändå vara nöjda med vår insats. Res: 3-5 (2-0, 3-3) Utv: THK 2x2min, Boo 1x2 min Skott: 25-34 (11-16, 14-18)