Ja då har veteranerna spelat sin andra match för säsongen och med den även tagit sin första vinst.

Efter en ganska jämn, och riktigt juste, första period som närmade sig slutet, så lyckas Niklas i  sin första match med gänget sätta dit en riktigt snygg balja på pass av sin gamle vapendragare Anders Carlenius när klockan visar 19.48, och det kändes ooootroligt skönt att gå till vila med en 1-0 ledning.

När sedan Patrik Kallenvret redan efter 1.01 in i andra perioden drar på sig en 2 minutare för en tripping på offensiv blå och dessutom 2.13 får sällskap av sin namne Patrick Bodin för, hör och häpna, SLAGSKOTT så bli vi dock lite fundersamma på hur detta ska gå. Vi reder dock ut det galant och lyckas 3.41, i spel 4 mot 5, dessutom få nätet att rassla för andra gången genom Anders Carlenius på pass från Patrick Kallenvret som nu åter var med i spelet.

Det känns som vi tar över mer och mer av spelet i andra mycket pga att Camelerna spelar med en femma mindre och orken tar ut sin rätt, och vi har bud på en del fler mål men vi lyckas inte få in trissan någon mer gång utan matchen slutar 2-0 till oss. Ej att förglömma är detta till en stor del, för dagen, storspelande målvakt vid namn Ralf Nordlöfs förtjänst som faktiskt gör en hel del riktigt bra räddningar. (Det tog emot lite det där Raffe)