I matchen mot MB så hängde vi med riktigt bra och ledde efter 1:a perioden med 2-1.

I 2:a perioden så hände det en hel del med både onödiga utvisningar och mål. Perioden är dock riktigt jämn och när det är 5 min kvar av matchen står det 4-4 dock så lyckas vi inte hålla detta utan med 30sek kvar så släpper vi in 4-5 målet och luften går ur oss och tom ett 4-6 mål lyckas vi släppa in.

Trisst att behöva förlora en sån här match men pga oreda i försvaret och ett riktigt dåligt byte så blir det inte bättre än så, tyvärr.

Värt att minnas är dock Bodins  "Pattrik", inte illa att kliva upp i kedjan och hänga 3 kassar, bra jobbat Patrick!! Men som sagt har man bara klubban i isen så fixar ju Jonas resten, han stod för alla 3 assisten och skall även han ha lite del av glansen.