Tyresö Hockeys Veteraner tog sin andra seger för säsongen mot Värmdö HC 2.

Det började tungt med ett baklängesmål redan 0.50 in i första och det var mycket spel i försvars zon i inledningen, Roger fick värma upp ordentligt i kassen. Vi lyckas dock hålla tätt och har ett par farliga kontringar innan vi 7.58 in i perioden får spela vårt första powerplay i matchen som vi förvaltar väl och 8.08 så är det kvitterat, 1-1. 11.41 sätter vi sedan vårt 2:a mål för kvällen, 2-1, och nu är vi riktigt med i matchen och det är ett jämnt spel där vi lyckas få försvarsspelet att fungera riktigt bra och Värmdös puckar kommer aldrig riktigt fram på mål. 15.13 kommer sedan 3:an och 19:20, i vårt 3:e powerplay, även 4:an och vi kan gå till pausvila med 4-1 på tavlan.

När vi sedan redan 0.36 in i andra sätter dit 5-1 så känns det faktiskt som att vi ska kunna greja det här och därefter följer en lång period med hyfsat spel och chanser åt båda håll innan Värmdö reducerar till 5-2 efter 10.46 och sedan 18.35 till 5-3 men närmre än så kommer de inte, trotts chansningen med att plocka målvakten och ta in en extra spelare, utan vi lyckas hålla bort både spelare och puck från vårt mål och kan kliva av isen med vår andra seger för säsongen. Tilläggas kan att Värmdö hade ett riktigt skridskoskickligt lag men de fick inte riktigt det utrymmen de säkert önskat, mycket tackvare att vi håller positionerna mycket bättre än i de tidigare matcherna och jobbar som ett lag.

En stark kämpa insats och vilja tillsammans med ett mycket bättre försvarsspel än tidigare ger oss denna vår andra vinst för säsongen.

Ett stort tack till sekreteriatet som för kvällen bestod av Patrick B och sonen Adam, TACK!!!!